Reklama

Reklama

Bůh ví, co

(festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

New York City. Uprostred treskúcej zimy, kde sa pár zúfalcov snaží prežiť na ulici, Harley (Arielle Holmes) bláznivo miluje Ilyu (Caleb Landry Jones), ktorý jej ukázal svet, o ktorom si myslela, že neexistuje. Na začiatku bol Ilya princom a najsladším chlapcom na svete. Mal trpezlivosť a svojím spôsobom bol elegantný. Harley venoval veľa darov, vrátane toho, že jej ukázal veci, o ktorých nemala ani tušenia. Odhalil tak aj najsladšiu stránku jej povahy, aj tú temnú, kvôli ktorej dievča iba na okamih zaváha v rozhodnutí vziať si život, len aby Ilyovi dokázala, ako veľmi ho miluje. (sochoking)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (9)

ink flo 

všechny recenze uživatele

Taková aktualizovaná NY verze dětí ze stanice ZOO, která stojí hlavně na uvěřitelných hereckých výkonech a surové atmosféře. Bratři Safdiové, kteří to minulej rok zabili s "Good Time" (pro mě jeden z filmů roku), měli už tady dost jasně postavenej svůj rukopis - výborná kamera a synth hudba (tentokrát překvapivě od Ariel Pink). ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Klasičtí Safdie Brothers s roztěkanou kamerou, detailními záběry a energickou hudbou. V Good Time všechny aspekty své filmařiny povýšili na další úroveň. Tady se pouze rozjížděli. Přesto se však jedná o super film se skvělými postavami a tématikou drog. O to zajímavější, že hlavní postavy měly ve skutečnosti rozsáhlé zkušenosti s drogami. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle filmu říct... skutečnej příběh feťačky, která si zde i zahrála hlavní roli, zpracovanej tak depresivně že má člověk po pár minutách taky chuť si šlehnout. Špína, hnusáci všude, k tomu hraje synťáková hudba a to vše je zabraný kamerou alá 70. léta. Ještě si tam pouští pecky jako Burzum což z toho filmu dělá opravdu silnou depresivní nálož. Dávám jednu hvězdu ale popravdě řečeno fakt nevim co si o filmu myslet jelikož hodnocení u něj moc nehraje roli. Mimochodem v jedný z rolí známej rapper Necro. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Čistý človek nemôže logiku narkomanov nikdy pochopiť. Poznal som dievča, ktoré zahodilo vilu v najlepšej štvrti a skvelú budúcnosť, len aby mohlo fetovať. Jeden chalan predal auto na ktorom sa zabil člen jeho rodiny, do zberu železa, aby bolo na dávku. Poznal som človeka, ktorý vytiahol zbraň na vlastnú rodinu. Raz som stretol pätnástku, čo súložila s bezdomovcami za šleh a loga z vodky, len aby nemusela poslúchať svojich rodičov. Boh vie prečo. Doteraz som mal za najreálnejší film o heroinových troskách Paniku v Needle parku, Safdie Brothers ju týmto prekonali. Zas a opäť do tej istej rieky, stále a bez rozmýšlania. Ešte zodva filmy a idú do topky. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • V průběhu celého natáčení filmu byl Buddy Duress (Mike) hledán policií, která ho nakonec dopadla jen několik dnů po skončení natáčení. Premiéru filmu strávil ve vězení, odkud jej propustili několik týdnů před zahájením natáčení filmu Dobrý časy (2017) v únoru 2016. Na podzim roku 2019 se opět ocitl ve vězení a od té doby v něm přerušovaně strávil několik měsíců na základě obvinění z držení omamných látek, drobných zločinů, krádeže identity a vyhrožování. (HellFire)
  • Arielle Holmes (Harley) žila ještě před zahájením natáčení na ulicích New Yorku. Jakmile ji objevil jeden z režisérů filmu Josh Safdie, podělila se s ním o spoustu zážitků – popsala mu do detailu svůj život ženy závislé na heroinu, tragický vztah s Ilyou a život bezdomovce. (HellFire)

Reklama

Reklama