Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

biergof 

všechny recenze uživatele

Ty němý záběry na Melanie Griffith by si zasloužily odpad odpadů, klidně tam mohla být její fotka! Jinak docela sranda, ale ta siuleta Melanie Griffith to je hrozný! Sly využívá svého italského šarmu, to mě bavilo, ale co ta trubka kammená Melanie Griffith tam jako dělala? Film měl pěknou zápletku..hele Melanie, vyser se na to, než dělat ve filmu tohle, radši dělej Antóna, o.k.? ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Při podvodu je podvedený vždycky jaksi za blbečka, ale dělat z lidí ve filmu až takové blbečky, to není moc fér. Po technické stránce se mi film docela líbil, ale obsah, s tím už je to o moc horší. Prostě je to ve všem všudy slabé a pointa skříbe jak písek mezi zuby. Aspoň že herci nehráli nijak špatně. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Průměrný scénář, podprůměrní režie. Hráči mají na svou dobu skvělý obsazení, Thandie Newton vypadá nadpozemsky, Byrne to zase utáhne herecky, Sly se tu jen projde a stačí mu to. Jenže celý to je zabalený to zoufale nudný zápletky, která je k tomu ještě natočena tak šíleně, že mě to po půl hodiny uspávalo. Filmy z hráčského prostředí mám rád a cíleně je vyhledávám, takže bych měl být cílovka o to jasnější, ale takhle ne.. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Zkusím parafrázovat originální "výstižný" text distributora. V nudné atmosféře nezáživného karbanu se sešla banda vyčůránků, kteří vymýšlejí finty jak si co nejvíc nasyslit. Možná přijde i kouzelník. Štětka s drahým jménem neváhá pro pár doláčů vyříznout chudákovi ledvinu. Všichni mají různý cíl: jak se co nejvíc napakovat a zároveň prohrát i kalhoty s největším z největších. A pak přichází ON - SYLVESTER STALLONE - král všech akčních filmů, který všem opět nakopal s lehkostí těžkého frajera prdel a odešel stylově středem. A za poslední půl hodiny bylo vymalováno, jak trefně dementoval uživatel sud... ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film podle konceptu "každý vykouří s každým". Líbí se mi filmy z tohoto prostředí, jen toho pokerového umění tam nebylo ukázáno moc - ne jako v jiných filmech. Každopádně volba S. Stalloneho je pro mě vždy dobrá, protože mám toho herce rád a jeho charisma mě uchvátí v kterémkoli filmu. Takže - nebylo to špatné, závěr trochu přeplácaný - 59 %. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Karetní triky na začátku filmu provádí scénárista/režisér Damian Nieman, R. Paul Wilson, Jason England, a Earl Nelson, všichni známí karetní mágové. Earl Nelson a R. Paul Wilson dokonce učili kvůli filmu Sylvestera Stalloneho a Stuarta Townsenda jak dělat správně karetní triky. (PußyMagnet)
  • Na začiatku filmu je vidieť veľa zariadení na podvádzanie kariet, ktoré sa používali v 19. a 20. storočí. Medzi nimi je zariadenie Kepplinger, ktoré bolo najpopulárnejším používaným zariadením na podvádzanie kariet. (Arsenal83)
  • Gang ve složení Tiffany, Charlie a Vernon pije během filmu pouze Jacka Danielse. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama