Reklama

Reklama

Hladová srdce

  • Itálie Hungry Hearts (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Jude je Američan, Mina je Italka. Oba se náhodou potkají v New Yorku. Následuje bouřlivý milostný románek, vezmou se a Mina otěhotní. Mladému páru tak začíná zcela nový život. Od prvních měsíců těhotenství Mině silný mateřský instinkt napovídá, že pod srdcem nosí výjimečné dítě. A protože má až přehnaně blízký vztah k přírodě, začne jako posedlá syna chránit před škodlivými elementy z okolního světa a snaží se uchovat jeho naprostou čistotu. Jude se nejprve z lásky nechává Minou vést, ale jen do té doby, než stane tváří v tvář hrozivé pravdě: syn přestal růst a jeho život je v ohrožení. Jude musí rychle zakročit. A tak mezi ním a Minou vypukne vše prostupující boj plný podezírání a roztrpčenosti, který, přes zoufalou snahu najít řešení, nakonec vede k otevřené emocionální konfrontaci. (Cinemax)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (100)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Anorexie je vážný problém a Mina tenhle problém měla. Hungry hearts jsou hodně nepříjemným snímkem, který se odehrává zejména v uzavřeném prostoru malého bytu, kde mladá rodina bydlí. Zvenku to vypadá, že tím bláznem je on, skutečnost je jiná. Skvěle vygradované, perfektní kamera, bohužel pro mě nepříjemní herci (ona mi připomíná Mariku Šoposkou a on toho divnýho pošťáka z Dr. Quinnový). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ciry brutal. Takto ja nebudem vypisovat litanie, napisem to strucne. Rok 1960 zaznamenal filmovy kult Psycho, 1963 mal Ptaci od Hitcha ...... atd atd 1999 bol natoceny 8 mm ...... 2009 Avatar a 2014 Hungry Hearts. Viac netreba dodavat, snad len ze ta dvojka sa vyslovene nasla, k Scarlett Johansson sa Adam proste nehodi. Jo a videl som aj Jake Webera /Dawn of the dead/ : 100 % ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Úplně volně bych tu obscesívní megeru umlátila lopatou! Vážně. Tohle je horor, ne nějaký přiblbý Slunovrat! Ať si, do pytle, každý spásá, co chce, jejich volba, ale týrat miminko hlady a svými veskrze debilními utkvělými nebezpečnými názory, je zvěrstvo nejtěžšího kalibru.. Nechtěla bych být v dnešní době pediatrem, ani za nic! Do hajzlu, dávat od čtvrtého měsíce chlapečkovi výhradně zrníčka, semínka a laxativa, aby se očistil od špíny dnešního světa, nevzít ho na vzduch, ani k lékaři?! Vytáhla bych ji za pačesy z chalupy, zavřela na psychinu, až by tam zčernala. Klidně ať tam chcípne hlady, pošahaná, jako noc hnusná, veganská hysterická trumpeta... I ti nejchudší z nejchudších , nejjednodušší z jednoduchých se snaží za každou cenu nakrmit své dítě, jak to nejlépe lze.. Je to totiž záležitost instinktů. Ano, jsem ta, která hází do stejného pytle veganské ušmudlané biomatky, naprosto šílené nezodpovědné domorodičky, bankokojičky a potrhlé extrémistické ochránkyně přírody. A světe div se, zároveň vybírám, co sníme, jaké maso si dáme, ale na druhou stranu vydržíme bez masa klidně několik dní. Třídíme odpad a nemučíme zvířata, ale všeho s mírou. Každý fanatismus je totiž peklo. A je jedno, jestli se k němu uchýlí člověk nemocný nebo prostě jen nudou praštěný. A ještě to doklepnu: konspirační výživové servery jsou taky kapitola pro sebe. Když jsem měla možnost sledovat, jakým způsobem na nich ulítla rodina, kterou roky znám..., která si to vesele vyzrnila až k regulérní mentální anorexii, s výrazným snížením draslíku v krvi, včetně arytmií a tetanií, kdy mi do očí tvrdí, že i ta slavná skořice je jed a bláznivá jsem já... no ty vole... Jdu si dát nedělní řízeček. A naše děti si dají se mnou! Smažila jsem ho z prasete a komu se to nelíbí, ať mi kachnu políbí. :) Adam Driver- výborný! Věřila jsem mu vše. Silný film. Plná palba. A pozor: během projekce má divák-rodič intenzivní chuť rozkopat svůj vlastní televizor..., takže opatrně. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Co je hubené, bude brzy studené. A už to mělo být pro žhavého nápadníka první varování. Je to příběh o ženě s ochranitelským komplexem, která natolik miluje své dítě, až ji zcela pohltí hluboko zakořeněné bludy o zdravé stravě. Chce pro syna to nejlepší a není schopná si připustit, že jeho podvyživené tělíčko stále intenzivněji zabíjí. Velmi bolestný pohled na matku která miluje. Herecký výkon Alby Rohrwacher byl fascinující, té holce uvěříte cokoliv. Vlastně, projev obou protagonistů je mimořádný. Jen Adam Driver nebude nikdy hezčí a s tím jsem měla nepatrný problém. A hudba skladatele Piovaniho, dechberoucí zážitek. "Je hříchem trestat ty, jenž věří." ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že ide o typ filmu, aké dáva TV Doma v nedeľu poobede, má film čosi v sebe. Predovšetkým uveriteľných (a dostatočne nehollywoodsky vyzejúcich) hercov. Film občas zamrazí (Moje dieťa vyrátilo mäso.), občas zarazí fungovanie štátneho aparátu a občas by nezaškodilo, keby hlavný hrdina spravil niečo netradičné... Ale potom by asi film stratil nedeľných divákov, ktorí milujú filmy (ako) podľa skutočnej udalosti... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama