Reklama

Reklama

Hladová srdce

  • Itálie Hungry Hearts (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Jude je Američan, Mina je Italka. Oba se náhodou potkají v New Yorku. Následuje bouřlivý milostný románek, vezmou se a Mina otěhotní. Mladému páru tak začíná zcela nový život. Od prvních měsíců těhotenství Mině silný mateřský instinkt napovídá, že pod srdcem nosí výjimečné dítě. A protože má až přehnaně blízký vztah k přírodě, začne jako posedlá syna chránit před škodlivými elementy z okolního světa a snaží se uchovat jeho naprostou čistotu. Jude se nejprve z lásky nechává Minou vést, ale jen do té doby, než stane tváří v tvář hrozivé pravdě: syn přestal růst a jeho život je v ohrožení. Jude musí rychle zakročit. A tak mezi ním a Minou vypukne vše prostupující boj plný podezírání a roztrpčenosti, který, přes zoufalou snahu najít řešení, nakonec vede k otevřené emocionální konfrontaci. (Cinemax)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (100)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Nešlo absolútne o to, že bola matka veganka, to musím napísať hneď na začiatku! Táto žena bola proste psychicky chorá. Aj matky veganky neupierajú svojim deťom jedlo a rozhodne ich neládujú laxatívami. Neviem, zrejme jej preskočilo z tej našej úžasnej civilizácie a to by ma ani trochu neprekvapilo. Mŕtve jelenie a iné trofeje boli naozaj morbídne a ládovať dieťa teľacím tiež nie je najlepšia voľba, avšak veganská vyvážená strava by miminku prospela určite viac ako mŕtvoly zvierat. Nemám rada takéto filmy, lebo prihlúplym odporcom veganstva pridávajú vodu na ich mlyn. Každopádne nebolo to len o tom a preto hodnotím najobjektívnejšie, ako to dokážem aj keď mám podozrenie, že tvorcovia takou objektivitou určite nedisponovali! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když Absces potká na hajzlech v čínském pajzlu Gangrénu, je z toho láska na první zánět. Absces je celý dychtivý, a tak než bys řekl sněť, nakultivuje Gangréně mimimykózu a je výtok v rukávu. A jak už to chodí, chudák Absces při svém poblouznění z toho hnisajícího vzplanutí a posedlostí cákáním sporami na všechny strany bohužel nezaregistruje, že je Gangréna, jak to jenom říct kulantně, aha, už vím, totálně jeblá piča, co hodlá přirozeně všežravý plod jejich hnijící lásky držet při životě jen na jeteli a ranní rose. Mimořádně hnusný film s neuvěřitelně odpornými herci! Ale pokud má kinematografie způsobovat nějaké emoce, tady se to u mě díky skvělé práci režiséra, scénáristy a dokonalému kástingu povedlo na dvě stě procent. Takovou bezmoc a příšerné nutkání napálit televizi v naději, že to té pošahané krávě i přes ty tekuté krystaly aspoň trochu ublíží, jsem cítil naposledy u Kingovy Mlhy při geniální kreaci kudlanky v sámošce. Prostě vy-ni-ka-jí-cí práce, doteď zuřím. Takže se dnes rozloučím milým vzkazem všem těm ubohým stvořením, kterým psychická porucha narušila přirozené stravovací návyky: „Žerte si třeba hovna, kokoti, ale vaše děti nemohou za to, že jste psychoši, tak jim dopřejte zdravý vývin! Kdyby lovci mamutů žrali plavuně, jste dneska za mřížemi v Zoo a rodinky šavlozubých tygrů vám chodí o nedělích házet banány.“ No nic, jako ortodoxní masan na sebe teď k tabuli demonstrativně hodím koženou bundu z vlastnoručně umučených lostomilouškých klálíšku, dám si bůček z mimořádně neanimálně poraženého prasátka a po večeři zvlášť zavrženíhodným způsobem utýrám nějakou brokolici a pár sojových bobů. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Co je hubené, bude brzy studené. A už to mělo být pro žhavého nápadníka první varování. Je to příběh o ženě s ochranitelským komplexem, která natolik miluje své dítě, až ji zcela pohltí hluboko zakořeněné bludy o zdravé stravě. Chce pro syna to nejlepší a není schopná si připustit, že jeho podvyživené tělíčko stále intenzivněji zabíjí. Velmi bolestný pohled na matku která miluje. Herecký výkon Alby Rohrwacher byl fascinující, té holce uvěříte cokoliv. Vlastně, projev obou protagonistů je mimořádný. Jen Adam Driver nebude nikdy hezčí a s tím jsem měla nepatrný problém. A hudba skladatele Piovaniho, dechberoucí zážitek. "Je hříchem trestat ty, jenž věří." ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Upozornění pro všechny vegany, vegetariány, semenožrouty a jinou sebranku. Pojídání potravin pouze rostlinného původu vede k těžké demenci a debilitě. Může se to projevit i tím, že touhle potravou necháte vyhladovět klidně i vlastní dítě. Síla, jak jsou někteří lidé hloupí, nebo lépe řečeno zaslepení. Ještě, že máme bojeschopnou policií a hlavně prarodiče, díky nímž to nakonec dopadlo, asi jak mělo. Vůbec si nedokážu představit, že by to matka dosáhla až do konce. Fakt díky moc, babi. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Začína to úsmevne až grotesktne a skončí to tak, že zrazu aj tá úvodná scéna má úplne iný cynický zmysel a význam:) Kamera vymaznaná, Alba Rohrwacher je to najdepresívnejšie stvorenie čo som vo filme za posledný rok videl a celkovo je to riadna ťažoba, najmä z pohľadu rodiča. Výborná práca s gradáciou a atmosférou....celkovo klubovka ako lusk! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama