Reklama

Reklama

Jim Jefferies: BARE

(pořad)
USA, 2014, 75 min

Režie:

Shannon Hartman

Scénář:

Jim Jefferies

Účinkují:

Jim Jefferies

Recenze (16)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hulvát Jefferies na koni. ATM, zbraně, amíci a jejich Ústava, retardi v Hollywoodu, Darwin a cumshoty na ksicht, útrapy otcovství, letištní kontroly... Zlatý fond a možná jeho nej stand-up. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem mnoho, neznal jsem tohoto komika. Ale já se skvěle pobavil. Jim byl vtipný, odsýpalo to a jsem zvědav na jeho ostatní vystoupení. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Nasmál jsem se neskutečně, jako vždy Jim předhazuje jedno moudro za druhým, zajímalo by mě, kam na to chodí. Nejlepší zkritizování druhého dodatku o držení zbraní. Jim je u mě na prvním místě ze všech komiků stand-upu protože se ani na vteřinu nenudíte. Výborné představení. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Jim Jefferies má prostě svůj druh humoru, tak trochu nekorektní, ale ne nijak extrémně. Viděl jsem radikálnější myslitele. Australani jsou zkrátka, z toho, co jsem viděl, takoví psi. Rádi si hrajou, rádi se baví. Jefferies nicméně má talent na to se strefovat do těžko jednoznačně zodpověditelných otázek a mít na ně svůj "jasný" pohled (třeba celá ta nezapomenutelná pasáž o zbraních, na kterou jsem už narazil nějaký ten rok zpátky na youtube, nebo partnerské vztahy, věčné Jefferiesovo téma, ve kterém je vtipný, i když má či nemá pravdu). ()

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Silný střed o zbraních, celkově spíše slabší kousek, ale i přesto musí být plný počet za geniálnost toho všeho a nejlepšího v oboru, podobně jako geniálnost Stefana Zweiga, Terry Pratchetta a dalších v literatuře.. není slabších kousků. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Je to mnohem lepší, než jeho vystoupení z Londýna z roku 2010. Těch oplzlých sprosťáren sice neubylo, ale za Oscara Pistoriuse, ale hlavně za to, jak skvěle a vtipně zkritizoval druhý dodatek americké ústavy o právu na držení zbraní, si zaslouží jednu hvězdu navíc oproti "Alkoholocaustu". ()

Panter79 

všechny recenze uživatele

Škoda, že u nás nemáme někoho tak politicky nekorektního a vtipného (stará dobrá Česká soda...). Trefuje do černého a celou dobu vystoupení si říkáte: "vždyť je to tak, vždyť je to pravda!" Jim jako táta neztratil nic na svém ostrovtipu, takže za mě pět hvězd a slza za české stad up "baviče". ()

Welington 

všechny recenze uživatele

Jim Jefferies je nechutný hulvát, snad i opilý smrad, vágus, ale člověk jako každý jiný, ovšem s rozdílem, že on to vše prakticky řekne za nás a jeho vyprávění je ohavně zábavné a historky tak nevkusné, až se musím zkrátka dobře bavit. ()

Reklama

Reklama