Reklama

Reklama

Quel caldo maledetto giorno di fuoco

  • USA Damned Hot Day of Fire (více)
Trailer

Kapitán Severu podezřelý z krádeže kulometu Gatling uteče z vězení, aby získal zbraň zpátky, zachránil jejího uneseného vynálezce a očistil svoje jméno. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

kkarx 

všechny recenze uživatele

Pěkně nasnímané, ale otřesně napsané. Tohle má jeden z nejhorších scénářů v historii SW a je to neskutečná nuda. A když se člověk podívá, kdo psal scénář, tak zjistí, že se o něj podělili hned 4 lidé, což i naznačuje, že si s tím nevěděli moc rady. Takže klasicky jen za řemeslo 2/5. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Quentin Tarantino to má vo svojej špagetovej Top 20. Netuším prečo, je to priemerná, možno až podpriemerná žánrovka. Príbeh je zbytočne domotaný, hlavný hrdina nesympatický (a nevie jazdiť na koni, sú tam zábery, ktoré sú odstrihnuté tesne pred jeho pádom zo sedla), romantika totálne nepresvedčivá, hudba nevýrazná, prestrelky chaotické a zbrane strieľajú niekoľkonásobok svojich zásobníkov. ()

Reklama

Tormentor665 

všechny recenze uživatele

Není to špatný western s prvky válečného filmu, ale zase příliš nad průměr to nevybočuje. Děj je zajímavý, je tam hodně zajímavých postav, ovšem celkově tomu chybí silnější momenty. Armádě Unie je ukraden kulomet i s vynálezcem a agent severu vzatý na milost je má zachránit. A hrdina je to dobrý, schopný vydržet vláčení koněm i chvilkovou úlohu boxovacího pytle. Ovšem vzhledem k tomu, že je to film o kulometu, tak by se mělo objevit nějaké pořádné krmení lidským masem, ovšem to tam není, což je obrovská škoda! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Paolo Bianchini mne osobne nic nehovori, myslim si vsak, ze toto bude asi jeho najlepsi film. Je to dalsi z radov filmov, ktore sa venuju US obcianskej vojne 1861 - 65. Pochopil som, ze ide o kradez armadneho majetku. Povolany je isty clovek, ktory to ma vysetrit. Filmy o US obcianskej vojne mam rad, aj ich dialogy, teda tieto boli na urovni, fakt ze ma oslovili. Na urovni je film aj herecky, Robert Drevo /Bitva v Ardenach 1965/ film slusne tahal, videl som aj Johna Irelanda /Ransom 1977, Prestrelka u Ohrady O.K. Corrall, Spartacus 1960/ a Claudia Ruffiniho /Suda a Licha, dva Vytecnici, Policajt Drabem/. Tempo slusne, nenudilo ma ani v strede, krvilacny nejsem, takze mlyncek na maso mi nechybal. A nie je to len vojnovy film, ma v sebe aj kus westernu, hoci teda westerny uz v 60. rokoch zazivali inflaciu. Kulisy na urovni, asi aj najlepsi z tvorby Bianchiniho : 77 % ()

Reklama

Reklama