Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pohodlný a pokojný život mladej Tilly sa po smrti jej otca, zámožného kupca, zo dňa na deň dramaticky zmení. Jeho dedičom sa stane jej brat Ottfried - chamtivý a sebecký zbabelec, ktorý odmietne splniť otcovo posledné želanie a pochovať jeho srdce v Santiagu de Compostella. Tilla sa rozhodne, že otcovo posledné želanie splní sama. Keď je obvinená z vraždy svojho manžela, za ktorého ju Ottfried násilím vydal, jej cesta do Compostelly v prezlečení za chlapca sa stane nielen púťou za splnením otcovho želania, ale aj dramatickým únikom pred prenasledovaním... (STV)

(více)

Recenze (3)

Mlle odpad!

všechny recenze uživatele

Distinktivně trapné převypravování skrytých choutek po násilí a sexu, snaživě zabalené do středověkého hávu, jenžto často podobným záměrům poskytuje potřebný prostor pro vlastní temnou fantazii, s reálným středověkem nemajícím mnoho společného. „Zápletky“, scénář i provedení jsou ubohé, hrůzou své úrovně předčí snad i české televizní filmové pohádky 80. let. Příběh je triviální, repetitivní a jeho filozofie plochá. ()

WinnJets 

všechny recenze uživatele

Výborná kamera i nádherné dobové prostředí, ale přeci jen tomu trošičku chyběla taková ta syrovost a drsnost, která by to celé posunula ještě o třídu výše. Prostě to na tu dobu působí příliš čistě. Navíc chování některých postav je místy zbytečně naivní a né úplně nejlepší dialogy, (možná jsem i malinko ovlivněn slovenským dabingem) bohužel celému snímku dost ubírají na věrohodnosti. Nicméně i tak musím ocenit snahu se do podobného projektu vůbec pustit. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Maďarsku a České republice. (Yardak)

Reklama

Reklama