Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

José Stern (Adam Goldberg) je nie príliš úspešný hudobník, hrajúci  so svojou skupinou na detských narodeninových oslavách. Teraz, pred oslavou svojich 40. narodenín, prežíva krízu stredného veku. Oporu nachádza vo svojej priateľke Dusty (Ahna O'Reilly), s ktorou plánujú svadbu. To sa však zmení, keď sa Dusty dozvie Josého tajomstvo z mladosti. Vyhodí ho a José, ktorý sa uchýli k priateľom na gauč, začne hľadať samého seba. Čoskoro si ale uvedomí, že vlastne hľadá Dusty. (JoanC)

(více)

Recenze (4)

hepi_ 

všechny recenze uživatele

Napriek nízkemu hodnoteniu ide o veľmi príjemnú komédiu. Film je rovnako ako Josého život neusporiadaný, chýba mu jasné smerovanie a možno že aj naplnenie. No ale veď ako lepšie vystihnúť kríza v duši hlavnej postavy? _ humor, nadhľad_75% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film o tom, ako sa muž vysporiada sám zo sebou po tom, ako mu dala kopačky jej kamarátka (nevesta). Film bez väčšej dynamiky a fantázii, kde ani herecké potenciály nie sú správne využité. PS.: Prekrásna Ahna O'Reilly. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Reklama

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Znáte takové ty filmy,kdy režie,hudba,hlavní role,scénář má na starosti jediný člověk?V drtivé většině tyto filmy nestojí za nic.Ano,přesně tak.Tento snímek není výjimkou.Cely " děj" příběhu...trvá 97 minut a v samotném finále zjistíte,že jste nic nedostali a jste chudší o zmíněný čas.Nesympatický hlavní "herec" (a to vše okolo) tomu na ničem nepřidá.Film Vám bude natolik protivný,že se ho budete snažit dokoukat do konce na vícekrát.Samotnému se mě to podařilo až na šestý pokus.Jednoduše,zbytečnost a ztráta času.Na hodnocení trochu přidávám za dva úsměvné momenty. ZBYTEČNÉ!!! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Na začiatku filmu si hlavný hrdina nalepí na nos náplasť proti chrápaniu. Postupne sa mu však odlepí pravá strana. Keď odchádza z postele si môžete všimnúť, že má odlepenú ľavú stranu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama