Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jane (Sarah Butler) a celá firma jsou zdrceni smrtí svého kolegy. Jeho žena Pam (Kristina Klebe) ji poprosí, aby jí přinesla jeho věci. Při té příležitosti najde disk s informacemi, které nikdo neměl najít. Mladá ambiciózní žena vše nahlásí vedení, ale rozehrává tak nebezpečnou hru, která nemusí skončit dobře. (Rodriguez)

Recenze (12)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Jane a celá firma je zdrcena smrtí svého kolegy. Jeho žena Pam ji poprosí, aby ji přinesla jeho věci. Při té příležitosti najde disk s informacemi, které nikdo neměl najít. Mladá ambiciózní žena vše nahlásí vedení, ale rozehrává tak nebezpečnou hru, která nemusí skončit dobře. Volný pád sází na svoji originalitu... 55% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Kravina,prakticky kromě deseti minut na konci,kdy ta pipka pochopila,že by DeBilní Svini mohla namlátit.Jinak blbost,ve kerý herci tam ,kam je rejža na začátku upíchnul,tam na konci zůstali.Akáte,to je hrůza.30%. ()

Reklama

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Nudný thriller o mladej sekretárke, ktorú hodinu a pol po mrakodrape naháňa najatý zabijak. Dotyčná slečna vie totiž jedno nepríjemné tajomstvo o firme, v ktorej pracuje. Scénaristicky i herecky nezvládnutý film, ktorému chýba napätie i pevná réžia. Účasť Malcolma McDowella beriem ako jeden z ďalších dôkazov toho, že v svojom veku už berie akékoľvek pochybné projekty len aby mal v čom hrať. Smutné. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Dost hrůza. Finančník společnosti Gault Capital Mike skočí ze střechy, ale nikdo z kolegů nevěří, že spáchal sebevraždu. Na jeho místo nastoupí mladičká Jane a zjistí, že Mike odhalil zpronevěru peněz v jejich firmě. Bohužel se svěří jednomu z padouchů. Na scéně se objeví zabiják formátu fikaného brouka Pytlíka. Když mu po 20 minutách konečně dojdou náboje v jednom zásobníku, tak dokonce o svoji zbraň přijde. Jane může v klidu trávit půlku filmu ve výtahu. Když se budete snažit zjistíte další a další nesmysly typu jeden strážný v administrativní budově jak kráva, šplhání po ocelovém laně, atd. Ale konec samozřejmě Happy End. ()

radektejkal odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, chtěl jsem se dívat na Volný pád, ale ne na tento, ale na Szabadesés György Pálfiho. Stala se chyba, chtěl jsem ji trochu odčinit tím, že zkusím tento, abych nějak kompenzoval svoji "stahovací práci". Vydržel jsem to 15 minut. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama