Reklama

Reklama

Arsenal Legends: Thierry Henry

Velká Británie, 2013

Recenze (3)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Výborný, vkusný, jakéhokoliv bulvárního materiálu prostý dokument o jednom z nejlepších fotbalových útočníků všech dob, Thierry Henrym. Thierry je srdcař, jeden z posledních, přišlo mi, jako kdyby byl po celou stopáž dokumentu takovej nějakej posmutnělej, že už ty jeho krásný časy, a i krásný časy Arsenalu, pominuly. Film popisuje všechny jeho sezóny v dresu Gunners, od jeho příchodu na Highbury v roce 1999, až do jeho odchodu z Emirates Stadium v roce 2007. Samozřejmě neopomene ani jeho působení v Barceloně anebo jeho krátký comeback v sezóně 2011/12. Popravdě jsou jenom dva fotbalisté, které jsem soupeřům Manchesteru United (jakožto jeho fanoušek) záviděl- liverpoolský Steven Gerrard a hlavně Thierry Henry, pro mě osobně nejkomplexnější útočník všech dob. A ty góly... ()

Bush13 

všechny recenze uživatele

Can’t believe this brother was never awarded a ballon d’Or... Málokterý ze slavných fotbalistů v sobě spojuje takového míčového génia s osobní pokorou, jež ho činí samozřejmě ještě o řád sympatičtější. Nezapomenutelný hráč, rychlý i technický, běhající po hřišti jak kočkovitá šelma během hodin baletu... dokument připomíná řadu klíčových událostí, které milovník fotbalu drží ve své paměťové kartotéce, ať už jde o nešťastné finále LM 2006, nebo Henryho skvělé trefy proti Spartě Praha. ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Asi takhle nějak má vypadat dokument o sportovní legendě. Skvělé, vkusné a samozřejmě sentimentální hodnota nevyčíslitelná. ()

Reklama

Reklama