Reklama

Reklama

Silent Hill: Anniversary

Krátkometrážní / Horor
USA, 2012, 25 min

Režie:

Jay Ness

Scénář:

Jay Ness

Kamera:

Jay Ness

Hrají:

Jay Ness
(další profese)

Obsahy(1)

Poté, co James Sunderland (Chris Beck) obdrží dopis od své zesnulé ženy, je přitahován do tajemného městečka Silent Hill. V tomto nyní posedlém městě strávili manželé své výročí a považovali ho za své „zvláštní místo“. (Wrangel)

Recenze (5)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladý muž odhodlaný vypátrať svoju milovanú manželku, prichádza do malého mestečka Silent Hill, aby porazil temnotu a získal tak späť svoj stratený život. Nie som fanúšikom amatérskej tvorby, takže tento fanúšikovský snímok je pre mňa napriek snahe skôr fraškou, než niečím, čo by malo čo i len minimálne nadchnúť - 40% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý fanouškovský počin, nicméně se musím ztotožnit s názorem, že po stránce „hereckých“ výkonů to bylo opravdu chabé. Tvůrčí myšlenka složit touto formou poctu Silent Hillu se však cenní, zvláště když po vizuální stránce to opravdu špatné nebylo. Byl z toho skutečně cítit (místy) ponurý nádech tohoto místa a ani samotná atmosféra nebyla vyloženě špatná. Takže jako taková jednohubka to docela ušlo, ale asi nejvíc to ocení právě fandové Silent Hillu… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prvý celovečerný SILENT HILL do teraz považujem za najlepšie sfilmovanie videohry. Dvojka stála za starú bačkoru, no a tento neprofesionálny pokus o rovnakú adaptáciu sa môže k nej kľudne postaviť. Pár dobrých šupov, ale zvyšok... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Některé masky opravdu pěkné, ale bohužel zcela bez atmosféry. Večerní cesta potmě na záchod je napínavější než tento film. Škoda... ()

KUFI 

všechny recenze uživatele

V podstate zrecyklovanej dej druhyho dilu, vcetne postav a hudby. Bohuzel az moc amatersky herecky vykony. Na druhou stranu nektery triky byly kupodivu slusny. ()

Reklama

Reklama