Reklama

Reklama

Píseň

Trailer

VOD (1)

Ctižiadostivý spevák a skladateľ Jed King (Alan Powell) sa snaží naštartovať svoju kariéru a vymaniť sa z tieňa svojho otca, legendy country hudby. Po tom, čo nie veľmi nadšene prijme ponuku koncertovať na miestnom vinobraní, sa Jed zamiluje do krásnej Rose (Ali Faulkner), dcéry majiteľa vinohradu, a rýchlo to medzi nimi začne iskriť. Krátko po ich svadbe napíše Jed pre Rose pieseň, z ktorej sa stane prelomový hit. Náhla sláva a uvrhnutie do sveta plného pokušení, stelesneného jeho spoluhráčkou Shelby Bale (Caitlin Nicol-Thomas), spôsobia, že Jedov život a manželstvo sa začínajú postupne rozpadávať. (TV Markíza)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (14)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Až si budu chtít někdy pustit nějaký romanticko/dramatický film s prvky country, zvolím třeba Crazy Heart, Walk the Line nebo Sílu country, ale tohle už víckrát vidět nepotřebuju a nechci. Nevím, co mi nesedlo víc, jestli mně nesympatické hlavní postavy, vlastně obě dvě, spousta pánbíčkářských keců anebo to, že ho madam na konci filmu z toho pódia nesrazila vidlema a neodkráčela se vztyčenou hlavou vstříc životu matky samoživitelky, starající se o vinici. Ten konec byl tak sladkej, až to hezký nebylo. Ono to celkově za moc nestálo, ale na konci bych nejradši praštil oba dva. Tentokrát nic moc ani hudební stránka, bylo to dost "mečivé", kolikrát tam zazněla ústřední písnička, asi ani radši nebudu počítat. Stěží si asi obhájím ty dvě *, co tomu dám, tak nad nima radši moc uvažovat nebudu, nebo půjdu ještě níž. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Viděl jsem všecky skutky, dějící se pod sluncem a všecko je marnost a trápení ducha............... Je to plné hudby, prokládané citáty z bible s celkem příjemným hereckých obsazením a hlavně je to o lásce a životě. CITÁT - Rodina je navždy........... Chvilkama se to strašně táhne a já se chvilkama nudil. Texty písní vám toho někdy řeknou víc než dialogy mezi herci. CITÁT - Láska má moc uzdravovat........... Za titulky je ještě malý dovětek. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Docela mě mrzí, že spoustu velmi dobrých a hlavně praktických myšlenek pronesených králem Šalamounem je zasazeno do poměrně naivního příběhu a to hloubku těch slov, či přísloví spíš sráží a pro mnohé to není a nebude nijak inspirativní a zajímavé. Nicméně zde uvedená citace Šalamouna (Jeda) "Viděl jsem vše, co se děje pod sluncem, a hle, všechno je marnost a honba za větrem" je na místě, protože on jako král dostal od Boha dar moudrosti a navíc získal bohatství, které si nedovedeme ani představit. Ano, po dobu jeho čtyřicetiletého panování, kdy si mohl dovolit zcela vše, postupně došel k poznání, že 700 manželek a kněžen plus 300 konkubín a nezměrné bohatství, skutečné štěstí nepřináší. Tak co tedy přinese i v dnešní době člověku skutečnou radost a štěstí? Je to bohatství, je to politická moc, je to volnomyšlenkářství a podobně? Richard Ramsey se v tomto příběhu snažil mnoha citacemi a slovy z písniček vytáhnout tu hlavní myšlenku, žel, já byla spíš zklamaná. Takže kdo chce, Bible je v dnešní době dostupná všem, může si to každý přečíst z knihy Kazatel, či z Písně písní a nebo z mnoha Přísloví, která nechal Šalamoun zaznamenat, možná to bude lepší. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si mám o filmu myslet, jka si jej správně vyložit. Ale co se mi na něm líbí je, že Jed i když zprvu myslel na sebe, peníze a přitom se mu podařilo tak trochu sejít z té správné cesty, dokázal se najít vyléčit a pochopil, že to nejdůležitější v jeho životě jej nečeká na cestách, ale doma. Líbilo se mi, jak autor popisoval téměř celý jeho život a to včetně špatností s nadhledem a tak, aby to člověka zaujalo. Musím napsat, že tenhle film mě oslovil, tedy ne tak, že bych se na něj chtěla dívat pořád dokola, to ne, ale něco na něm bylo. Jako negativum bych možná uvedla Jadovu náklonnost k práškům, jestli se to tak dá popsat, ale to k tomuhle filmu prostě patří. Nemůžu doporučit ani odrazovat, protože ani já se na tenhle film zprvu nechtěla dívat, vždyť já ani nevěděla, že existuje. Takže nezbývá vám nic jiného než ať jej posoudíte sami. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Tak Alan je náhodou fešák. Aj s bradou, aj bez brady. A som aj veľká romantička. Aj country mi nevadí. Čo mi vadilo boli tie stupídne dialógy. A keďže som to pozerala dabované, tak ma nesmierne vytáčal pán, ktorý čítal tie úryvky, otrasne to prednášal. Mne film nič nové nepovedal, ale možno niekomu inému pomohol a otvoril oči. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve městech Louisville, Simpsonville, Jeffersonville, Georgetown a Nashville v USA. (Terva)
  • Aaron Benward (David King) a Kenda Benward (Bethany King) jsou manželé i v reálném životě. (Terva)

Reklama

Reklama