Reklama

Reklama

The Whistler

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
USA, 2013, 7 min

Scénář:

Bryce McGuire

Hrají:

Kate Cobb

Recenze (6)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době kraťas, kterej nekurví konec (vyústění filmu). Se skvělou hudbou i atmosférou. Jediným mínusem jsou "herci". Jinak spokojenost. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když najdete chcíplého ptáčka, raději na něj nešahejte a už vůbec s ním nelekejte svou přítelkyni, ženskou – no prostě starou…Mohlo by se taky stát, že ten váš pták si už taky „nezazpívá“…Tak nějak jsem očekával strhující finále, ale tvůrci zůstali jen u náznaků. Takže trošku zklamání. Přece jenom se mohli ještě trochu více odvázat. Když už nic jiného, tak detailnější záběry ze sprchy by bodly… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Aj napriek môjmu nízkemu hodnoteniu, musím konštatovať, že som niečo také ešte nevidel. Samozrejme myslím príbehovú stránku, ktorá je v prvých 4 minútach hlúpa a v tých zvyšných zase viac ako prekvapujúca. Ale na tých 6 minút to bohato stačí. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Atmosférická pecka s dokonale zvolenou hudbou a ptačím "zpěvem" . Za sebe říkám, že mě hodněkrát více děsí to, co není pořádně vidět (a může pracovat představivost) než monstrum které se ukáže v plné parádě, ale je k smíchu. Zde platí možnost a) moc toho vidět není, ale mrazí z toho dokonale. Ještě dnes si pořídím krmítko a stanu se ptačím kamarádem dřív, než mě navštíví jejich "král" . ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

První část je celkem fádní, naopak druhá atmosférická polovina se vým závěrem vše neotřele vynahrazuje. Zajímavě zakomponované ptactvo, jeho švitoření i peří. 4* ()

Reklama

Reklama