Reklama

Reklama

White with Red

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2013, 4 min

Obsahy(1)

Do opuštěného motelu přijíždí chlapík s prosbou, že hledá volný pokoj. Recepční mu dá klíč od dvanáctky a varuje ho, aby rozhodně nenahlížel do vedlejšího pokoje... (hous.enka)

Recenze (6)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že se tu objeví dva známí herci - Robert Scott Howard a Rusty Meyers, tak by tento čtyřminutový short nezaujal zřejmě ničím. Přece jenom prostředí motelu a záhadného pokoje číslo 13 nabízel jistý potenciál. Jenže to bychom se tu nesměli čumět jen přes klíčovou dírku. Raději ani nechci vědět, co jsme to viděli úplně na závěr… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že tento nápad nebol zúžitkovaný v podobe dlhšej, ako sú len 4 minútky, pretože ten záber cez kľúčovú dierku na niečo čo tam je, je parádne strašidelný. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Zcela povrchně jedna hvězda (no, spíš jedna a půl) za herce v hlavní roli, protože... bych na něj chtěla telefonní číslo. A teď k věci: opuštěnej motel s týpkem v roli vrátného, který nejspíš hodně pije a hodně čte, je skvělý začátek každého filmu: romance, hororu, detektivky... No, tentokrát zůstalo u toho hororu, že jo. Právě v případě tohohle žánru mám s White with Red trochu problém, protože mě to až tak nevyděsilo, jak bych u hororového krátkometrážního snímku čekala. Byl to slibný rozjezd, ale dojezd se nekonal. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Mám rád creepy pasty a jejich zpracování uvítám, ale tato forma se mi nelíbila, možná stačilo přidat jen pár minut a mohlo z toho něco vzniknout. ( 29.8.16ÚMAC ) ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Souhlasím se zdejšími uživateli v tom, že začátek opravdu lákal na slušně natočený kraťas se zajímavou pointou. A vznikl z toho... horor určitě ne, spíš nechtěný vtip. Velmi slabé 3*. ()

Reklama

Reklama