Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předurčenost je klec. O tom ví manželka hokejové hvězdy NHL (Jiří Mádl) a bývalá Miss Severní Čechy (Taťána Kuchařová) své. Nemá dokončené ani gymnázium, což ji trápí. Už se ale pomalu smiřuje s tím, že zvláštní duchaplnost od ní nikdo neočekává. Opravdu ale nepatří už nikam jinam než do sektoru manželek hokejistů? Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (328)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kromě místy hloupého scénáře (Kolečka přestávám vnímat jako perspektivního autora) docela dobrá ptákovina. Asi se moc nehodilo, že než to z papíru přelezlo na obrazovky, HC S sestoupili do první ligy. Taťáně bych doporučil trénovat dialogy a když se jí nějaká replika nebude zdát, aby si klidně otevřela pusu (to věčné Radkování v běžné mluvě fakt neuslyšíte), jinak se ale může objevovat všude, protože se na ní zatraceně dobře kouká. Že Mádl nezkazí nic, to už nějakou dobu víme, milým překvapením je Jastraban a pro mě jako pro chlapa i fakt, že se Šimůnek nechal natočit s vyvaleným pupkem. A hodnocení? Nebýt té smířlivě přijímané nadsázky, dalo by se mluvit o až čtyřech. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Kvalitní to nebylo ani omylem, ale bavil jsem se slušně. Kdyby takhle vypadala většina romcomů, co chodí z naší produkce do kina, vůbec bych se nezlobil. Kuchařová mne překvapila, čekal jsem větší peklo. Škoda, že to nebyla třeba miniserie a některé romantické momenty musely být tak narychlo vychtěné. Bavily překvapivě výborně obsazené vedlejší role. 6/10 ()

Reklama

Katarine 

všechny recenze uživatele

Mně to teda přišlo pohádkovější a zajímavější, než všechny letošní premiérové vánoční pohádky. Když už nic, tak jsem se celkem dobře pobavila. A nikdy bych nečekala, že to napíšu, ale Kuchařová hrála lépe než Mádl. Teď mě ještě napadla jedna souvislost: "A víš kdo s nima chrápe? Jedničkáři, Pepane, jedničkáři!" - Aneb jak z jednoho vtipu udělat celý film. :-D ()

Homer Simpson 

všechny recenze uživatele

Když už točím film o hokeji a hokejovém prostředí, tak by neuškodilo si o tom taky něco zjistit. A dalším problémem je svěřit roli hokejové ikony herci, který vypadá na 21 let a moc jako hokejista nevypadá... A kde ve filmu předvedl své herecké umění "herec" Jiří Paroubek uvedený v hereckém obsazení? ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Když pominu úsměvnou představu drobounkého Mádla jako hokejisty, tak úvod ještě ušel, bavil jak právě Mádl, tak třeba i Matonoha, do prdele to ale začlo z nějakýho důvodu jít přesně od příchodu Kuchařový (která mimochodem nehrála blbě) na přednášku Jastrabana. Kolečko to jako scénárista pálí vo 106, to je fakt, ale kvantita už brutálně ubíjí kvalitu. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečné scéně odjíždí po zápase autobus Slavie z litvínovského náměstí. To je ale od stadionu vzdáleno několik kilomterů. (MiloradMrdak)
  • Film se natáčel v Litvínově, v Praze a ve Zdimeřicích. Některé scény byly natočeny i v 02 aréně v Praze. A to během přestávky při mistrovském extraligovém zápase. (rafix)
  • Film se natáčel v sezóně 2014/2015, Slávie v této sezóně nepostoupila do play-off, jak se ve filmu několikrát zmiňuje, ale sestoupila do první ligy. (michael.sold)

Reklama

Reklama