Reklama

Reklama

Gekijōban Sekaiichi hatsukoi: Yokozawa Takafumi no baai

  • Japonsko 劇場版 世界一初恋 横澤隆史の場合 (více)

Obsahy(1)

Film věnovaný jedné z vedlejších postav série seriálů a speciálů Sekai-ichi Hatsukoi.
Takafumi Yokozawa se probudí nahý v posteli v bytě svého staršího, výše postaveného kolegy z vydavatelství mangy Zena Kirishimy. Z předchozí noci si pamatuje jen pár útržků. Šel se sám opít poté, co byl odkopnut svou první životní láskou Masamune Takano. Kirishima mu oznámí, že si z něj udělá sluhu, protože rád krotí hrdé muže a má na něj kompromitující fotky. Nešťastný osamělý Yokozawa marně doufá, že Kirishimu brzy přestane bavit zvát ho před kolegy v práci denně na drink nebo na večeři. Když Kirishima za Yokozawu vyřeší jeho pracovní selhání, přikáže mu za to další společnou večeři. Tentokrát ho odvede k sobě domů na jídlo přichystané jeho 10letou dcerou Hiyori, což je pro Yokozawu šok. Hiyori a Yokozawa jsou si sympatičtí a Yokozawa od té doby chodí do Kirishimova bytu denně. Přesto musí Yokozawa od života dostat ještě další rány, než konečně pochopí, že Zen Kirishima ve skutečnosti nikdy nebyl jeho nepřítel, a uvědomí si, že ho začal mít rád. (bergenia)

(více)

Recenze (4)

loveless 

všechny recenze uživatele

Yokozawa má zlomené srdce chudák a tak mu spolupracovník Kirishima připraví nucené rozptýlení... Yokozawa prostě v seriálu nepatří mezi nejoblíbenější postavy a pro mě se ani ve filmu bohužel nerehabilitoval až tak úplně. Ne že by to bylo špatné, ale... prostě jsem neóchala a neáchala jako obvykle, takže asi tak. Možná je to taky tím, že žádný z hlavních hrdinů nevypadá jako malý roztomilý uke, jak je zvykem (seme x seme holt není úplně ono). ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Aneb jak se Yokozawa vyšplhal z pozice nejnenáviděnější postavy mezi jednu z nejoblíbenějších. Mě osobně se Sekai-ichi nikdy moc nelíbilo a tento film opět jenom utvrzuje, že jde o pouhou slabší kopii Junjou Romantica a nic víc. Yokozawa a Kirishima jsou jenom trochu jiné verze Hirokiho a Nowakiho a i jejich vztah se vyvíjí podobně. Nicméně celá třičtvrtěhodinka uteče překvapivě rychle a nemůžu říct, že bych se vyloženě nudila. 7/10 ()

Reklama

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Yokozawa se mi snažil naznačit, že není až tak otřesný, jak se mi zdálo ve dvou předešlých sériích - bohužel se mu to nepodařilo. I tak dávám 4* za překrásnou valentýnskou OVU. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Rehabilitace jedné z nejméně příjemných postav seriálu Sekai-ichi Hatsukoi? Pro mě ano! Už jenom proto, že v červené zástěře s volány a puntíky mu tu slušelo. SHRNUTÍ: Vstříc lásce za pomoci vydírání. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama