Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je Ruth (Sonja Bennett) svými těhotnými kamarádkami stále více odmítána a posléze i vyřazena z jejich klubu, učiní radikální rozhodnutí. Aby získala jejich přízeň zpět, začne těhotenství předstírat. Jenže plány nejdou vždy podle představ a Ruth se tak snaží za každou cenu udržet své malé tajemství a to i za pomoci svého kolegy z práce Pedra (Danny Trejo). (kill-tec)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (6)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem se Preggoland bála, nevěděla jsem, co čekat. Ale upřímně jsem byla velmi mile překvapnená. Tento film má nápad, má vtip a docela i pěkný závěr. S. Bennett byla skvělá, a dala téhle komedií ten správný náboj. Jako loser byla mezi všemi matkami naprosto kvalifikovaná. ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Takový pohodový film - občas trošičku zdlouhavý, ale zato s vtipnými scénkami :o) Bavila jsem se. Sonja Bennett byla v hlavní roli skvělá, jako žádná jiná herečka v průměrným filmu. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Těch matek, kterým během těhotenství rupne v bedně, jsou mraky a každá, které se nezbláznily hormony, je ze středu jejich gangu bez milosti vykázaná. Hrdinka Preggolandu bohužel nemá v okolí žádné normální kámošky a tak, i když trochu nedopatřením, začne těhotenství předstírat, což sebou nese z počátku výhody, ale postupem času spíš problémy. Já se bavil. Je tu sice tak dvacet minut navíc, které film zbytečně natahují, ale zase se nejedná o nějak ubíjející chvíle. Vtipných momentů pro zasmání je tu celkem dost, Sonja Bennett v hlavní roli je parádní a když dojde na city, tak režie netlačí zbytečně na pilu a vše působí docela přirozeně. Moc jsem nečekal, takže jsem překvapen a spokojen. 75% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Čakal som jednu z tých hlúpych amerických komédií, ale napokon to bolo celkom obstojné. Jeden z tých filmov, kde sa na jedno klamstvo naväzujú stále ďalšie a ďalšie, až sa to stáva nekontrolovateľné a pravda sa stane čím ďalej tým ťažšie vysvetliteľná. Také niečo sa síce objavilo už vo viacerých filmoch, ale o fingovanom tehotenstve, na taký prípad si akosi nespomínam. Navyše aj herci ma jednoducho bavili a na niektorých scénkach a dialógoch sa dalo aj zasmiať (aj keď niektoré boli zas až príliš trápne). Ale OK, 3* určite áno. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama