Reklama

Reklama

V zábavné komedii plné nezřízených pitek se představuje Vince Vaughn v roli tvrdě pracujícího podnikatele, který se společně se svými dvěma spolupracovníky (Dave Franco a Tom Wilkinson) vydává do Evropy, aby tu uzavřel životní obchod. Jejich výprava se ale brzy vymkne kontrole, když se triu smolařů staví do cesty ty nejšílenější překážky, jako jsou hospodské potyčky během Oktoberfestu, zmatky v hotelu, rozbitá navigace nebo celosvětový festival fetišistů. NAKONEC se těmhle šílencům snad i podaří smlouvu uzavřít, jen musí celý výlet přežít. Na ex! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (117)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Zabavaněpřetrapnělá ptákovina, ve který se vyskytuje minimum humoru, naštěstí ty občasný špeky byly tak vymazlený, že nezbylo, než pretřapňákovat další prázdný moment pro další dávku. Je to přesně na tý hraně dobrýho vtipnýho filmu, kterej bych nejradši poslal do pekla odpadu! :-) Ale kdež, když to přemyslím, tak to jednou za deset let shlédnout lze vcelku snadno. Doufám, že jsem tímto komentářem někomu pomohl v čistě Hamletovském rozhodnutí..koukat, či nekoukat? to je oč tu běží.. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Chvilku se to tváří jako lehce hořká komedie o chlapovi ve středním věku s obyčejnými problémy, pak jako echt hovadská variace na Eurotrip plná laciných a ne moc dobře fungujících vulgarit a okoukaných fórů. Vaughn hraje to samé co posledních deset let, Wilkinson před kamerou evidentně moc být nechce a Franco je za dementa. Duu Scott/Vaughn jsem po pohodových Pozdravech ze spermobanky docela fandil, tohle je ale těžká nuda. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Po poměrně povedených Pozdravech ze spermabanky jsem nečekal, že další spolupráce režiséra Scotta a herce Vaughna přinese něco tak nepovedeného, nevtipného až trapného. Při sledování Nepovedeného kšeftu jsem nevěřícně vrtěl hlavou, zda pánové tvůrci myslí vážně, že tomu mám smát!? Křeč od začátku až do konce, a nic na tom nemění snaha zakomponovat vážnější a současné téma internetové šikany. Z pohledu Vince Vaughna ještě větší průšvih, než jeho nedávní Stážisti, a to je co říct! Ani nevím, proč jsem nešel rovnou na odpad! ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Spíše nepovedenej film,ale určitě ne tak strašnej jak by se mohlo na první vánek zdát.Na to je tu docela slušná sebranka,která musí hrát to,co už v dalších 50 filmech tenhle rok USA vyprodukovalo.Sem tam,spíše dvakrát pousmál,ale film neurazí a nenadchne.Slušně tím prokoušete nudou jedno sychravé odpoledne.Scénky,či gagy bohužel nejsou ani extra pedofilní,sexistické,podělané od hnědýho cukru atd,bohužel vlastně ani nejsou tím dobrým humorem.Je to někde vevnitř a nechce to jít ven.Dave Franco s českým dabingem je fakt černej kašel. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo docela utrpění. Výborné obsazení je naprosto promrhané v laciném a debilním scénáři, kterému se nedaří držet konzistentní tón a film se několikrát pokouší o různé polohy a věci, ale nic mu nevychází. Jediná konzistence, ve které je snímek úspěšný je neustálá nevtipnost a trapnost. Dobří herci dokáží leccos zachránit, ale ani oni nestačí na tento skoro až diváky urážející materiál, který si nezasloužil být zfilmován a nikdo by mu neměl věnovat pozornost a svůj čas. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Pôvodný názov filmu bol Buisness Trip. (Hudakfilms)
  • Vo filme zmieňované nemecké slovo "Flügelschlagen" žiadnym spôsobom nesúvisí s GPS navigáciou a v preklade znamená mávanie. (Laslo)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama