Reklama

Reklama

Útok trojhlavého žraloka

  • USA 3 Headed Shark Attack
Trailer

Poseidonův ekvivalent Kerbera si razí cestu výletní lodí a žere vše, co mu stojí v cestě. (Universal Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Campbell 

všechny recenze uživatele

První díl mě spíše zklamal, naneštěstí mě tenhle díl sednul o něco lépe. První co musím říct je že role Treja je strašná prdel, jen nám chlapík trochu ztloustl, ale je to frajer. Ostatní herci mě moc nezajímaly a hlavně ústřední dvojice je až moc generická. Efekty jsou jaký by jste čekaly, špatné ale sem tam vykoukne solidní efekt. Asylum už nedělá moc vážně filmy jako kdysi dělávalo a pro mě je to spíše škoda protože kde jsou ty časy kdy jsem se bavil aniž by se tvůrci křečovitě snažily. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další žraločí šílenost tentokrát tři hlavy měl žralok a k tomu to byl :Kuka:žralok. Popelář žralok co když mu usekne Danny Trejo hlavu tak jako Hydra mu naroste nová a dokonce hned tři další, tak že je z něho už pěti hlava san. Kam na to tvůrci chodí nevím. Postavy jsou tak tupý až se tomu musíte smát. V podstatě je to na odpad, ale díky tomu jak je to pitomý tak je to i celkem vtipný.. ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Pro dvouhlavého předchůdce mám celkem slabost. Ano, ačkoliv je Útok dvouhlavého žraloka hrozná stupidita, má přece jen něco, díky čemu ho beru na milost, totiž atraktivní ostrovní prostředí a celkem uvolněnou atmosféru studentského výjezdu (byť jsou téměř všichni studenti tupí jako řiť). Trojhlavý následovník bohužel atraktivitu předchůdce nezachovává, místo tichomořského atolu jsme někde na podmořské základně, která mě už tolik nebaví, a nespraví to ani ožírací loď plná ženských křivek, i když možná právě za ty dávám tu jednu hvězdu. Ray a spol. tentokrát rezignovali i na nějakou expozici, a tak se postavy ocitají v průseru pět minut po příchodu. Špatné tempo, nuda, nezajímavé řádění tříhlavé potvory. (1 265.) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Béčkové béčko o zmutovaném trojhlavém žraloku, který nejprve zaútočí na vědce a pak na parník, kde teenageři mají párty. Jedinej hodně světlej moment je účast Dannyho Treja, který tady s mačetou bez Machete udělá z béčka nadějný béčko. Bohužel film je bída a oproti předchozímu filu o dvojhlavém žraloku tady holčiny ani neukážou prsa natož solidní herecký výkon. Jednu hvězdu dávám za Dannyho. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vrať se, ve vodě je žralok........... Film jen pro otrlé diváky. Hrozí totiž, že při sledování chcípnete.....smíchy...... CITÁT - Musíme spustit poplach třetího stupně............. O trojhlavém žralokovi jsem ještě neslyšel, ale konečně jsem ho viděl. Krásná úleťárna, která je kupodivu zábavnější než předchůdce - "Útok dvojhlavého žraloka" Zde, dokonce, mají i některé dialogy smysl. Doporučuji si film pustit jen jako sluchovou kulisu a nedívat se, protože teprve tak si snímek vychutnáte a budete mu chtít dát nějakou cenu. Doporučuju Malinu, ale to bych urazil Malinu. Tohle je prostě jeden z těch filmů. který patří do kategorie 1 000 filmů, které (ne)musíte do konce života vidět. A proč dvě hvězdy? Jedna za odvahu to natočit a druhá za odvahu Danny Treja v tom hrát. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v USA v Pensacole na Floridě a Orange Beach v Alabamě. (Terva)

Reklama

Reklama