Reklama

Reklama

Útok trojhlavého žraloka

  • USA 3 Headed Shark Attack
Trailer

Poseidonův ekvivalent Kerbera si razí cestu výletní lodí a žere vše, co mu stojí v cestě. (Universal Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

cariada 

všechny recenze uživatele

Další žraločí šílenost tentokrát tři hlavy měl žralok a k tomu to byl :Kuka:žralok. Popelář žralok co když mu usekne Danny Trejo hlavu tak jako Hydra mu naroste nová a dokonce hned tři další, tak že je z něho už pěti hlava san. Kam na to tvůrci chodí nevím. Postavy jsou tak tupý až se tomu musíte smát. V podstatě je to na odpad, ale díky tomu jak je to pitomý tak je to i celkem vtipný.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ti co mě znají již delší dobu z těchto stránek, nebo četli některou z mých předchozích recenzí na podobné céčkové filmy - ví, že patřím mezi příznivce podobných braků a dost často jim dávám i mnohem větší ohodnocení, nežli by si zasloužili. Bohužel poslední dobou už i já začínám být doslova alergický na výtvory od společnosti Asylum. Doba kdy tvořili jednu (ne)humornou „monster show“ gigantických rozměrů za druhou, je už dávno za zenitem. Popravdě jsem se v ujetých tvůrčích nápadech (o všelijakých přerostlých zabijácích) doslova vyžíval, ale už mi začínají lézt krkem. Na svět místo pořádných hororů přichází stále více totálních blbostí a začínám mít starosti i o duševní zdraví některých známých tváří, které se v nich objevují. Již 2-Headed Shark Attack (2012) hraničil s ODPADEM, ale režisér Ray si prostě nedá pokoj a tak přišel s ještě šílenějším upgradem. Oba filmy patří mezi žumpu, která už začíná být přeplněná jeho filmy. Vždyť podobné braky moc nestojí a těch několik (ne)herců hraje stejně jen za mrzký peníz. Sehnat pár ženských v bikinách není problém, stejně jako amatérských herců a tak jediné, co je potřeba udělat aby se na to vůbec někdo podíval, je sehnat nějakou známou tvář. Zde to byl Danny Trejo, který si nezapomněl sebou vzít ani svou nabroušenou mačetu. Dokonce se tu dočkáme i „parodie“ na Van Damma. No a v neposlední řadě jistě stojí za zmínku i pornoherečka Jazy Berlin, která se objeví hned na začátku. 3 Headed Shark Attack je stejně trapnou podívanou, jako jeho předchůdce. Jediný důvod proč tomu nedám rovnou odpad je přítomnost Treja a pohledné Karrueche Tran. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Pri pobrežnej výskumnej stanici v USA sa znenazdajky objaví obrovský žralok, ktorý útočí na nevinné obete na pláži. Nebolo by na tom nič divné, keďže k útokom žralokov prichádza vo svete každoročne. Lenže tento žralok sa od ostatných líši tým, že má tri hlavy. Vedecký tím sa musí spolu s partiou ochrancov prírody pokúsiť zachrániť svet ešte predtým, než sa zúrivý žralok dostane zo zátoky a začne zabíjať všetko, čo mu stojí v ceste. - Hovorí sa, že s vekom prichádza rozum. To znamená, že starší ludia by mali vedieť, že kvalita je dôležitejšia ako kvantita. Jednému z mojich najoblúbenejších hororových hercov Dannymu Trejovi však toto príslovie očividne nič nehovorí. V poslednej dobe sa hrnie do samých céčkových hororov a ani do budúcna jeho filmografia nevyzerá velmi perspektívne. Je jasné, že svetlou výnimkou je Death House, ktorý dúfam všetkým idiotom ukáže, prečo je tento žáner najlepším žánrom v histórii filmografie. 3 Headed Shark Attack som pozeral len kvôli Dannymu a musím uznať, že jeho výkon bol velmi dobrý. Nedostal vela priestoru, ale jeho výkon sa mi páčil. Napriek veku pôsobil velmi svižne a odhodlane. Ostatné veci sú klasikou od štúdia The Asylum. Všetko je úplne brakové, digitálne efekty úplne podradné a herci sú otravní. Kamera je však už klasicky u tohto štúdia kvalitná, takže sa pekne pozeralo aspoň na pekné zábery z helikoptéry. Pri pozeraní som sa pristihol pri tom, že sa naozaj úprimne teším na Sharknado 4, aj keď vôbec neviem prečo. + Danny Trejo + herečka z The Bay ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vrať se, ve vodě je žralok........... Film jen pro otrlé diváky. Hrozí totiž, že při sledování chcípnete.....smíchy...... CITÁT - Musíme spustit poplach třetího stupně............. O trojhlavém žralokovi jsem ještě neslyšel, ale konečně jsem ho viděl. Krásná úleťárna, která je kupodivu zábavnější než předchůdce - "Útok dvojhlavého žraloka" Zde, dokonce, mají i některé dialogy smysl. Doporučuji si film pustit jen jako sluchovou kulisu a nedívat se, protože teprve tak si snímek vychutnáte a budete mu chtít dát nějakou cenu. Doporučuju Malinu, ale to bych urazil Malinu. Tohle je prostě jeden z těch filmů. který patří do kategorie 1 000 filmů, které (ne)musíte do konce života vidět. A proč dvě hvězdy? Jedna za odvahu to natočit a druhá za odvahu Danny Treja v tom hrát. ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Achtung Spoiler! Totální masakr! Kilometr (!!!) od břehu je člun, ve vodě je trojhlavej žralok (!!!) a ty mladý dementi jeden po druhym lezou do vody, aby doplavali k tomu člunu. Fakt hustý! S partou kámošů a lahví tequily to musí být parádní jízda, takhle jsem si po shlédnutí připadala jako idiot, že jsem to vydržela do konce... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v USA v Pensacole na Floridě a Orange Beach v Alabamě. (Terva)

Reklama

Reklama