Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael Alig přichází do New Yorku jako naivní, ale velmi zvědavý chlapec. Seznámení s extravagantním vrstevníkem Jamesem St. Jamesem mu v městě mrakodrapů otevře nové obzory. Jediným světem, který kamarády zajímá a do kterého investují všechnu svou divokou, nápaditou energii, je svět klubů a bujných party, při jejichž organizaci mohou uplatnit své nejdivočejší nápady a cynické fantazie. Michael se stává hvězdou nočního klubu Club Kid, který vede zkušený, chladnokrevně otcovský matador showbyznysu Peter Gatien. Na pódiu při bezproblémově dunící hudbě může Michael v těch nejbizarnějších kostýmech zapomínat, že je ve skutečnosti jen jedním ze ztracených chlapců, kteří rozpouštějí svou osamělost a nejistotu v nekonečném toku všech dostupných umělých dráždidel. Co čeká na konci zdánlivě nekonečné party na ty, kteří vydrželi tančit až do rána? (Artcam Films)

(více)

Recenze (33)

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Hodne tezke hodnoceni, z prvni pule mam dojem celkem zajimaveho filmu, velmi vystredniho, kde mne porad M. Culkin nesedi do hlavni role, ale ze bych si z toho mohl neco odnest ale pak uz to zacne byt porad dokola. Nic noveho nic zajimaveho a poucneho. Postavy se nijak nevyviji ani jejich pribehy jen se meni sceny. Klub, nemocnice, klub, byt, nemocnice..atd ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl uplně náhodou, protože jsem v nějakym ne uplně ready stavu myslel, že stahuju jiný Monstrum. Po chvíli sledování jsem sice rozpoznal žánrový i castingový nesrovnalosti, ale řekl jsem si, že to má docela dobrej start a dam tomu šanci. Jako nakoukání do queer kultůry na obědnávku slavnoj ameryckoj národu to docela funguje a ta tečka na konci je řekl bych celkem drsná. Jo a Macaulay Culkin tady hraje podle mě dost dobře, já mu jeho pološlapkoidního do sebezahleněnýho buzeranta bez špetky svědomí v pohodě uvěřil. Řemeslně celkem mizerný, ale zbytek to vyvažuje. #money #sucess #fame #galmour (75%) ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

andy warhol je mŕtvy, no rozbesnená "zlatá newyorská klubová mládež" užívajúca si boom syntetických drog, kostýmov, techna a sexuálnej voľnosti polovice osemdesiatych rokov sa chce baviť - a túto situáciu využije mladý, arogantný a nevyspitateľný michael! geniálne nacastovaná, úchylná, ružová zverina o úpadku mladosti a čírej, prázdnej dekadencii... ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Skvělý film! Macaulay i Seth byli naprosto úžasní, nedokážu si v hlavních rolích představit někoho jiného. Naprosto se k nim role hodily, škoda, že takových nemají víc. Taky se mě líbilo, že z toho neudělali jen nudné drama a zasadili do filmu pár pěkných vtípků a scén. Každopádně Marilyn Manson byl pro mě příjemným překvapením, netušila jsem, že tam hraje, ale zvládl to dokonale. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Zo zaciatku som bol dost znechuteny, Culkin mi poctivo zral nervy, co vsak vynahradzal efektne obsadeny Marilyn Manson ako Christina (scena v kamione bola skvela:)) a takisto dost slusny Seth Green. Postupne to vsetko zacalo trosku dostavat hlavu a patu, hotelova scena s Chloe Sevigny bola celkom slusne natocena, hudba tiez prestala byt diskootravna, avsak stale sa mi nepodarilo nejako sa do toho vtesnat. Hodnotenie je dost problematicke, pretoze zo zaciatku by som to odhadoval na odpad!, avsak potom to uz nebolo az take hrozne a celkom ma aj zaujimalo ako to dopadne. Skoda premarneneneho napadu. Takze tak 2,5/5. Avsak Culkin urcite spravi lepsie, ak sa bude drzat od filmu dalej...nikomu tym naozaj neuskodi... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je použito kolem 1000 kostýmů, což byl velký zásah do rozpočtu. Některé kostýmy byly vypůjčené od opravdových "Club kids". (Tunri)
  • Záběry exteriéru bytu Michaela Aliga (Macaulay Culkin) jsou z místa, kde skutečný Michael Alig opravdu žil. (Tunri)
  • Macaulay Culkin, představitel Michaela Aliga, navštívil opravdového Michaela Aliga ve vězení, aby se lépe připravil na roli a vžil se do jeho příběhu. Stejně tak se před natáčením Seth Green, který si zahrál Jamese St. Jamese, setkal s opravdovým Jamesem St. Jamesem. (Tunri)

Reklama

Reklama