Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve sdíleném bytě uprostřed Moskvy se sešla velmi různorodá směs lidí. Mladý student historie a romantik Kolja, jeho tetička, postarší osamělý kabaretní umělec Veljurov a milostný trojúhelník tvořený panovačnou energickou Margaritou, jejím snoubencem, prostým mužem Savou a jejím bývalým manželem, vzdělaným, ale nebezpečně neohrabaným Lvem. Takováto směsice téměř nevyhnutelně vede k mnoha komickým situacím; obzvláště, když se milostný trojúhelník rozroste na čtverec a když se mladý Kolja stane sokem v lásce zkušeného Veljurova. (sg.sysel)

(více)

Recenze (4)

Natascha 

všechny recenze uživatele

Takový milý nezávadný ruský filmeček....Ovšem Menšikov byl už zamlada opravdu bezvadný. Tady vystupuje jako záletný, ale dobrosrdečný student historie, který pomáhá jednomu ze svých sousedů, kapku infantilnímu staršímu pánovi. Ten žije v jednom bytě s bývalou manželkou a jejím novým mužem. Panovačná exmanželka ale nesnáší jeho mladou přítelkyni a domnívá se, že bez ní se mu zhroutí svět. Kromě aktérů hlavní linie se objevuje spousta dalších typicky ruských postav. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Pro trochu blizsi seznameni s ruskou kulturou se jedna o vcelku vhodny kousek z doby sovetske televize, kde se prolina nekolik osob a jejich pribehy. Spolecne jsou jim prostory bydleni a tak maji moznost videt chod vice ci mene zajimave propletenych osudu svych sousedu. Pro me nejzajimavejsi a nejvyraznejsi osobou je mlady, eneregicky a plny elanu Konstantin (Oleg Menshikov). 60% ()

sibskyn 

všechny recenze uživatele

Oleg Mensikov je sice naprosto skvělý, jenomže děj se bohužel více soustředí na souseda, který žije se svojí ex-manzelkou, no dívat se na tyhle naprosto debilni a otravné postavy vyžaduje opravdu hodně silných nervů. ()

Reklama

Reklama