Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se Austrálie moc nevytáhla. dá se tu rozeznat několik jasně viditelných nápadů a konceptů obšlehnutých z jiných filmů. Samo o sobě to není úplně blbý, ale... Nebudu chodit kolem horký kaše. totálně to přehnali z délkou filmu a bohužel, když už má po nějaké té nudné pasáži divák pocit, že se to začíná trochu rozjíždět, tak se to zase zabrzdí. prostě je to nuda. Nejde o to, že je to levný, ale hlavně je to nezáživný.30% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vzhladom na rozpocet to ma solidny vizual, slusnu atmosferu a celkom sympatickych hercov. Lenze to je prd platne, ked sa tam skoro nic nedeje. Cely cas tam skupinka ludi pobehuje po chodbach a popritom nudne diskutuje. Ach jaj. A ked uz konecne dôjde k nejakej bitke alebo prestrelke, tak uz je neskoro. Vysledkom je vizualne pekne vyzerajuca nuda. 4/10. ()

Reklama

fefee 

všechny recenze uživatele

Pozerateľné nízkorozpočtové austrálske sci-fi ktoré pokiaľ nečakáte nič dostanete príjemnú dávku napätia a sci-fi žalmu, nad ktorím sa tu už natočilo mnoho filmov ale stále má čo ponúknuť, a rozhodne nenudí keď Vás film aspoň trošku pohltí až do konca. Oceňujem pár nápadov a štipku tej klaustrofobickej sci-fi drámy. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Velkolepá dvouhodinová nuda plná nezajímavých postav, které se celou dobu pohybují po jedné lodi, kde je chce ovládnou nějaká mimozemská entita. Sice ten příběh úplně debilní není a ani jeho jednoduchost mi nevadí, prostředí lodi taky vypadá celkem dobře, ale co na tom, když se celou dobu dívám na totálně nudný vesmírný survival (ve kteréhm ani ten vesmír neuvidíme, dokonce ani tu planetu Infini ne) ve kterém ani není komu fandit? Austrálie pro tentokrát zklamala. Škoda dalších slov pro tenhle nepovedený film. 2* ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Těšil sem se,ale nakonec v mnoha okamžicích ukecaná divadelní hra,z dramatickejch scén se na prdel neposadíte,protože ani nakaženejch tady moc neni,spíš takovej psycho bordel.fakt sem v některejch scénách byl úplně na trní,a těšil sem se ,až ta skončí,a děj se někam posune.A nakonec se vlastně nic nestalo,ani to pořádný vyvrcholení nemá.Blbina za pár korun.40%. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama