Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

bourec 

všechny recenze uživatele

Těšil sem se,ale nakonec v mnoha okamžicích ukecaná divadelní hra,z dramatickejch scén se na prdel neposadíte,protože ani nakaženejch tady moc neni,spíš takovej psycho bordel.fakt sem v některejch scénách byl úplně na trní,a těšil sem se ,až ta skončí,a děj se někam posune.A nakonec se vlastně nic nestalo,ani to pořádný vyvrcholení nemá.Blbina za pár korun.40%. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dost dobře natočené a zahrané béčkové sci-fi inspirující se třeba Dead Space, potažmo Horizontem událostí nebo Carpenterovou Věcí. Jednoduchý, ale slušně dopointovaný příběh, špinavé prostředí opuštěné stanice s trochou 80's stylizace v podobě počítačů jak z minulého století (tu je zase vidět inspirace Vetřelcem), hromada potu, krve a slizu a kdovíjakých tekutin ještě. Když se nad tím zamyslím, je to opravdu jedna velká vykrádačka, ale na to, jak je úsporná, je vizuálně i režijně velmi dobrá. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Na jednu stránku výborný nízkorozpočtový film plný napjaté atmosféry a dobrých nápadů.Na druhou stránku zbytečně natažený a podle mě i pokažený konec filmu.Nápad byl velice zajímavý a opravdu se mi líbil,kulisy docela ušly a samotná nákaza také nebyla špatná.Výkon herce MacPhersona v hlavní roli mě kladně překvapil.Ale co autoři mysleli tím koncem,to nechápu.Kdyby to zakončili tam,kde by se to logicky zakončit mělo,mohl z toho být velké překvapení tohoto roku.I proto dávám 70%,lepší tři hvězdy. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nápad by nebyl špatný, i když je takový jednoduchý, ta humanitní myšlenka byla zastaralá už v 60. letech minulého století. Kulisy docela ujdou, ale celé je to o ničem, zbytečně dlouhé, zbytečně zdlouhavé, zbytečně zmatené. Ten začátek mohl být sestříhaný na pět minut, i to běhání po základně. Nevěřím, že do laboratoře se Whit dostal ař teprve se záchranným týmem. Jo, je zde vidět směska rlzných filmů, od nichž si to bralo, včetně The Abyss, ale prostě nějak mi přijde, že koukat dvě hodiny na film, jehož akce je také zmatená, abych dostal jednoduché morální naučení, že je to až moc. ------ Průběžné poznámky : Už původní premisa je divná. 95 % obyvatel na hranici chudoby. Ok, kdo teda financuje a proč nějaké průzkumy vesmíru a složitá technická zařízení, a kdo je staví? - Baba zrovna přenesená nějakým tunelem a má na červeno nalakované nehty? Ale no tak! A samozřejmě klišé jak sviň, je těhotná. - To se přesouvají i v oblecích? Terminátor se musel přesouvat nahatý. - Vážně jsou ty přesuny ve stylu Hvězdné brány nebo Star Treku? . Proč při akci není vůbec nic vidět, co se děje? - Proč to má tři začátky a ani jeden pořádný? Jako fakt ani jeden externí pohled na planetu? - Za celou tu dobu na stanici šel do laboratoře až teď? ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemné sci-fi. Námet aj keď je opozeraný, má stále čo ponúknuť - opustená planéta (vesmírna základňa) a v nej niečo čo nemá rado ľudí, prípadne až moc. Film s takýmto námetom však vyžaduje nutnú vysokú dávku mrazivej atmosféry a tá tu bola len na priemernej úrovni. Vlastne sa tu nešťastníci medzi sebou len naháňajú, pričom najpoužívanejší akčný motív je päsť do tváre a do brucha. Chcelo to nejaký hororový prvok (napr. masky v spojitosti s účinkami vírusu, niečo na princípe Carpenterovej Veci) a viac financií. Na druhú stranu sa mi však páčila finálna pointa a ako sa príbeh nakoniec uzavrel. Tiež myšlienka rýchlosti napádania vírusom v závislosti od emotívnej hladiny nie je zlá. Pre mňa priemer. 60/100 ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama