Reklama

Reklama

Supervenus

  • Slovensko Supervenuša (festivalový název)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Drama
Francie, 2014, 3 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní snímek o tom, kam vede lidská touha po sebezdokonalování se různými zásahy na těle, operacemi nevyjímaje. (Perverz)

Recenze (6)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Má být umělec člověkem, který vidí dále než průměrní? Pokud si myslíme, že ano, pak by neměl sdělovat (prakticky) totéž, co průměrný článek z ženského magazínu. I když to umí trochu zajímavější formou. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Přímočarý a vykalkulovaný produkt na motivy propřírodní ženskosti aneb něco, u čeho má chlap úsměv pobavený a jeho polovička horlivě souhlasný. Samozřejmě, že je ta myšlenka správná a kritika oprávněná. Jen se bojím, že logicky zdravý trend "umělý kozy a botox nejsou úplně košer" není téma, které by bylo dostatečně zajímavé pro animovaný kraťas - jednoduše proto, že bez dostatečně velké plochy pro rozbor je zhruba stejně významné, jako titulek z Blesku pro ženy. Jedna hvězda za název, druhá za provedení a třetí za představu nakrknutých silikonových blbek, vztekle utírajících slzu z umělých řas. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Stále omílané moralistické téma, které na vás vykoukne i z otevřené plechovky. Ano, kritika je správná, ale rozhodně to není nic úchvatného, pokud je toto téma napasováno do krátkometrážního filmu, který má především bavit svou neotřelostí a hloubavým nápadem. Novotou a spontánností. Zde nic z toho nevidím. 50% ()

Reklama

Reklama