Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V komentářích někteří skuhrají, že De Niro opustil své vážné role a začal je hanit komediálními rolemi. Mě naopak až v ten okamžik začal bavit a zajímat. Možná jsem nekulturní hovado ale nějaký jeho Taxikář mě vůbec nebere. Zato ve Velké svatbě mě rozsekal smíchy. Pravda, on je v těch komických rolích skoro pořád stejný a nerudný a tak nějak se dá jeho výkon očekávat, ale je roztomilý. Tady z těch svých nerudných dědků trochu vybočil a válcuje. A je to sranda. Buzny, negři, gerontofilky, dealeři, yuppie, pomatení konspirátoři, fakt zábavná policejní dvojka. Všechno dohromady. Takovou čurinu jsem fakt nečekal. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Děda je lotr láká diváky skrze český distibuční název odkazující na dřívější De Nirovy komedie s Benem Stillerem, avšak v tomto případě bohužel nešlo o kvalitativně tak dobrý kousek jako ve výše zmíněných případech. Nevadí mi sprostší mluva či špetka fekálního humoru, nicméně zde mi to přišlo místy přes čáru nebo naprosto neúčelně využité. Párkrát jsem se zasmál, to nepopírám, ale spíše jsem si říkal, že De Niro takové filmy nepotřebuje, a že bychom si my, diváci, mohli takový kousek odpustit. ()

Reklama

Kosmik 

všechny recenze uživatele

Komedie na jedno podívání producentsky postavená "na jistotu". De Niro opakuje postavu z komedií Fotr je lotr. Zac Efron se ukáže oblečen pouze do 30 cm plyšové včely. Drogy, sex, noční kluby na Floridě. Protivná snoubenka versus přitažlivá holka, která se objeví několik dnů před svatbou. Tedy formát, co by měl v oddechové komedii fungovat a opravdu funguje. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že snad poprvé jsem viděl De Nira hrát něco, co mě osobně přišlo, že ho moc nebere. Jakoby rolí proplouval na poloautomat. On herci jako je on poloautomat stačí, protože je to prostě pan Herec. Jenže to zkrátka poznáte. Koukat se na Efronovo tělo mě taky zrovna nerajcuje a tak zbylo jen pár fórů. Některé vtipné, jiné míň a některé nemá smysl ani komentovat. Bohužel, až si někdy na tenhle film vzpomenu vybaví se mi jen podle mého názoru trošku slabší De Niro. 60 procent. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Našťastie sa film nehraje na nič svetoborného, ani mu to primitívny scenár nedovoľuje. Je to len rýchla, občas zábavná jazda perverzného a vulgárneho deda s vnukom, ktorý má pár dní pred svadbou. K tomu sa primiešali drogy, alkohol, pekné dievčatá, zopár bitiek a záverečné rodinné moralizovanie. Proste film, ktorý nezanechá žiadne stopy, len poznanie, že aj vo svojom veku vyzerá Robert De Niro skvele. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Keď Nick (Adam Pally) ťukne do svojho bratranca Jasona (Zac Efron), aby ho objal na babičkinom pohrebe, je vidieť ako Nick v pravej ruke drží e-cigaretu a v ľavej pivovú fľašu. V druhom detailnejšom zábere, keď Nick prosí Jasona o objatie mu z pravej ruky zmizla e-cigareta. V ďalšom zábere, keď ho Nick objíma a vydychuje na neho dym je vidieť, ako ju v pravej ruke opäť drží. (Hudakfilms)
  • Zac Efron (Jason Kelly) počas propagácie filmu potvrdil, že scénu, v ktorej robí stojku na chrbte Roberta De Nira (Dick Kelly) zvládli obaja herci bez záskoku kaskadérov či dodatočných CGI trikov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama