Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

Streeper odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu ohodnotit film jinak než nejnižším hodnocením. Robert De Niro býval skvělým hercem, který si uměl vybírat filmy podle kvality, ale čím je straší, tím méně dobrých filmů natáčí a tohle je snad jeho úplně nejhorší film, co jsem viděla. Zajímalo mě spojení Efron a De Niro, říkala jsem si, že k sobě půjdou, že to bude vtipné. Ne, bylo to nechutné, trapné a zcela pod úroveň Oscarového herce jako je Robert De Niro. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavné a so šialeným tempom. De Nirovi poloha chlípneho dedka sedí a Efron skvelo sekunduje. Má to kopec naozaj vtipných scén - sfetovanie sa crackom a to čo príde po tom patria k vrcholom. Nevedel som sa prestať smiať. A zároveň je tam tradičný priestor pre typické americké emócie a hodnoty, ale funguje to. Podobne ako nedávno My sme Millerovci. Takéto oddychovky môžem. Nerobia z diváka hlupáka, sú plné štavnatých dievčat a rodinného puta, ktoré je na konci pevnejšie ako na začiatku. Dokonca ani sentimentálny koniec mi nevadil. Bol totiž zachránený titulkovou scénou. ()

Reklama

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Obrovské sklamanie. Naozaj obrovské. Takú hlúpu a podpriemernú komédiu som nevidel ani nepamätám. Účelom malo byť zrejme pobavenie diváka na báze nadávok a zvrhlosti starého pána, ktoré občas vynikli vtipne, no v takom veľkom množstve a niekedy úplne od veci znižovali moje kladné pocity čím ďalej, tým viac. Nehovoriac o trápnych scénach, s trápnymi dialógmi, ktoré boli veľakrát mimo. A bonus, záverečná scéna. Neviem, či mám plakať alebo sa smiať. Starý dobrý Foter je lotor. Zlatá klasika. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Definitivně průměrně, avšak současně překvapivé, jakým způsobem si dvojice DE NIRO a ZAK EFRON vzájemně sedli. Poněkud znervózňující je skutečnost, že DE NIRO mluví jak cigán z východoslovenské pure cigánské osady. Na závěru samotném je překvapující to, že slaďouš ZAK opustí místo s ročním příjmem 200,000 USD, aby bez basketbalového míče a pomády vyrazil kvůli "svůdným očím" potencionální partnerky na roční trip na rybářské bárce. Bez kufru. 64% ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Príšerne lacné a šuštiace papierom, ale DeNirova postava išla až tak do vulgárna, až som tomu musel začať fandiť. Rozhodne by sa z toho dalo vyždímať viac (a za Efrona by som uvítal akúkoľvek inú náhradu...), ale bavil som sa. A to je myslím alfabetaomegy. Neobjektívnu štvrtú však capnem za záver (SPOIER!), keď už to citeľne smeruje k tej morálno filmudevastujúcej lajne, že starký si to rozmyslel a nahú sexy študentku pošle kadeľahšie. A ono ne! :-) ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Fotoaparát, ktorý používa Jason Kelly (Zac Efron) je zrkadlovka Nikon D3300. (m.a.t.o.)
  • Aubrey Plaza (Lenore) hrá 21-ročnú študentku, no v skutočnosti bola v čase premiéry filmu o 10 rokov staršia. (m.a.t.o.)
  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Reklama

Reklama