Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku ma to teda vôbec nebralo a uvažoval som o tom, že to naozaj vypnem a hodím do koša. Počítačového samozrejme. Nakoniec sa to od polky tak rozbehlo, že ma to aj začalo baviť a to sa mi už fakt dlho nestalo, aby som prvú polku uvažoval nad tým či to vyhodím do luftu alebo či to dopozerám. Nakoniec som aj rád, že som to dopozeral. De Niro rozbehol totižto hodne dobre show a Efron mu fajn prihrával. Update: na druhy krát je to ešte lepšie. 80% - 4* ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Našťastie sa film nehraje na nič svetoborného, ani mu to primitívny scenár nedovoľuje. Je to len rýchla, občas zábavná jazda perverzného a vulgárneho deda s vnukom, ktorý má pár dní pred svadbou. K tomu sa primiešali drogy, alkohol, pekné dievčatá, zopár bitiek a záverečné rodinné moralizovanie. Proste film, ktorý nezanechá žiadne stopy, len poznanie, že aj vo svojom veku vyzerá Robert De Niro skvele. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavné a so šialeným tempom. De Nirovi poloha chlípneho dedka sedí a Efron skvelo sekunduje. Má to kopec naozaj vtipných scén - sfetovanie sa crackom a to čo príde po tom patria k vrcholom. Nevedel som sa prestať smiať. A zároveň je tam tradičný priestor pre typické americké emócie a hodnoty, ale funguje to. Podobne ako nedávno My sme Millerovci. Takéto oddychovky môžem. Nerobia z diváka hlupáka, sú plné štavnatých dievčat a rodinného puta, ktoré je na konci pevnejšie ako na začiatku. Dokonca ani sentimentálny koniec mi nevadil. Bol totiž zachránený titulkovou scénou. ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Odpočinková komedie, v podání dědy, co si chce za každou cenu, po smrti své manželky, užít zbytek života. Zac Efron, působí jako kormidlo, které řídí tuhle loď, přičemž de Niro, je jejím kapitánem. Konzistence, mezi nimi funguje a provádí diváka, touto šílenější plavbou. Nevidím tu ovšem nic, co by bylo na víc. Pěkně se to zahrálo, pobavil jsem se, v pasážích, které sice byly šílené, nicméně ne překvapivé. Za mě film, který si rád pustím, když se budu nudit, nebo si budu chtít pustit něco, co vím, že mě lehce pobaví a při tom nebudu zklamaný. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Dúfam, že posledný krát vydýchneš pri lízaní mojej mušličky..." Ach jáááj...Ani vy sa nestačíte čudovať kam to až deNiro spadol? Mám z neho pocit, že by sa dal v pohode ukecať i na účinkovanie v Ordinácii v ružovej záhrade. Aby som len nekritizoval, asi 2-3 krát som sa dobre zasmial, ale to je asi tak všetko. Ostala len hromada trápnych kecov, nepodarených vtipov a príbeh, ktorý sa dá predvídať už po niekoľkých minútach. Neviem ani ako to hodnotiť. Pridať mu hviezdu za to , že sa mu vúbec podarilo rozosmiať ma? 50% je tak akurát, ale tri hviezdy sa mi zdajú dosť. A DeNiro?? Kurva spamätaj sa! 40%. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Fotoaparát, ktorý používa Jason Kelly (Zac Efron) je zrkadlovka Nikon D3300. (m.a.t.o.)
  • Floridská pláž, která se objeví ve filmu, je ve skutečnosti Tybee Island v Georgii. Natáčelo se také v Londýně. (BloodMax)
  • Zac Efron (Jason Kelly) počas propagácie filmu potvrdil, že scénu, v ktorej robí stojku na chrbte Roberta De Nira (Dick Kelly) zvládli obaja herci bez záskoku kaskadérov či dodatočných CGI trikov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama