Reklama

Reklama

Cecelia Ahern: Tajemná kniha lásky

(TV film)
  • Německo Mein ganzes halbes Leben (více)

Obsahy(1)

Franziska je zoufalá, protože se s ní v den odjezdu na svatbu sestřenice do Irska rozešel manžel. Těsně před odjezdem dostane do rukou záhadnou knihu, jejíž obálka se neustále mění. Franziska je přesvědčena o tom, že díky ní získá svou lásku zpět: jestli se jí podaří dát dohromady Adama, svědka ze svatby, s bývalou přítelkyni Sally, nebude už nic stát jejímu štěstí v cestě. Následující dny se Franziska všemožně snaží Adamovi radit. Když si  myslí, že je konečně u cíle, objeví se její manžel Reiner, aby se usmířil. Nakonec ale Franziska objeví poselství magické knížky... svou opravdovou lásku. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (5)

Ashar 

všechny recenze uživatele

Jak se může někdo jmenovat Reiner. Ten chlap mi trochu připomínal Patricka Swayzyho, ale pouze připomínal. Jinak to byl studený fricek a k Franzisce se vůbec nehodil. Příběh s kouzelnou knihou lásky mi hezky zpříjemnil nedělní dopoledne. ()

FlyingGentle 

všechny recenze uživatele

zajímavé dialogy, lepé herečky, lehce ulítlé nápady i příjemná hudba, sympaticky rozvíjející se zápletka, a to vše v autentických irských exteriérech. Myslel jsem, že to budu sledovat na pozadí při večerní práci, ale musel jsem koukat více, než se věnovat svému laptopu. Což bylo nakonec fajn. Do toho Irska se musíme s rodinou fakt vypravit! ()

Reklama

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničte strašnej brak. I když hodně potěšilo setkání se známými postavami. Za mně osobně opravdu nejlepší scény byly ve chvíli, kdy se tam právě dvojice z jedničky vyskytovala, hlavně pak nervozni nevěsta a svatba :D ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Německá romantika alá Rosamunda šmrnclá Irskem a trochou magie. Bylo to celkem milé, zklamal mě akorát konec, protože jsem si celou dobu říkala, že je to konečně příběh, kde z těch "druhých partnerů" nedělají kterény jenom proto, aby bylo proč odcházet a ono ejhle. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama