Reklama

Reklama

Charlieho farma

  • Austrálie Charlie's Farm
Trailer

Obsahy(1)

Partia štyroch mladých ľudí podniká dobrodružný výlet do areálu starej opustenej farmy, kde v minulosti za brutálnych okolností prišla rukami rozhnevaného davu o život jedna z miestnych rodín. Napriek mnohým varovaniam nerešpektujú pokoj zosnulých, ktorých miesto posledného odpočinku stráži samotné stelesnené zlo, jediný preživší z masakry - syn Charlie! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Štýl natočenia bol divno blbý a príbeh tiež nestál za veľa. Začiatok bol super krvavý, ale potom film spadol do šedého nudného priemeru. Podla možností ma to aj tak bavilo, lebo má v sebe surovosť, krutosť i takú naivnú sprostosť a pri takýchto tipov filmov, to nieje ojedinelé. Z hlavného zaporáka išiel taký prirodzený pach smrti, mal oči šialenca a v niektorých momentoch naozaj išiel z neho strach. Len neviem či bolo najlepšie z neho urobiť Boha, lebo v niektorých prípadoch by to, čo dokazoval on nedokázal nik, v tomto sa mohli troška tvorcovia držať pri zemi. A je tu veľmi veľa klišé a film je bez happy endu, no dobré... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

A tohle se mi líbilo. Sun sice zachovává všechna pravidla hixplotationů, ale narozdíl od bratrských projektů dokázal zábavně podat i čas, který předcházel samotnému řádění zdegenerovaného vidláka. Navíc měl k ruce i celkem sympatické osazenstvo, což platí i pro obvykle na dně se plácající Taru Reid. Narozdíl od Daddy's Little Girl to mělo koule i gore, které bylo velmi výživné a povedl se i hlavní záporák Charlie, což byl mazlík k pohledání. A konečně si cením i toho, že se drtivá většina rubaček neodehrávala výhradně ve tmě za asistence splašené kamery. Takhle by to šlo. 80% ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ten pocit, když vidíte v obsazení hororu Kanea Hoddera a maník tu má kladnou roli... kurva, už ani na dřív dané jistoty se dneska člověk nemůže spolehnout... aspoň, že ten Bill "Otis" Moseley ví, co se sluší a patří :-) K filmu- sneslo by to víc krve, potu a slz, ale jinak nemám výhrad, hixploitation takovej, jakej má být, pár pěkných mordů (včetně jednoho ftipného), hezký baby a hlavně hlavní star- jo, tenhle Charlie, to je materiál. Takže objektivně za 3*, ale takhle pěknýho killera jsme tu už dlouho neměli, takže ta čtvrtá je spešl pro něj. (TheDon, díky ti za druhej supr tip na australskej horor, chlape ;-). A btw tenhle znáte?: Charles Manson jde lesem s jedním chlápkem. Chlápek se otočí a říká: "To je ale děsivej les." Na což Charles říká: "Drž hubu, chlape, to já jím budu muset projít sám..." Buhahaha, jo, já vim :-) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ten plakát je skoro až urážka a režisér Sun by potřeboval vidlema do zad, aby mu lehce kleslo ego.Charlie je sice ultimátní hovado, ale když už máte k dispozici takové prase, jakým je Nathan Jones, udělal bych z něj mlčenlivého psychopata s nějakou cool maskou a ne zlobivého retardovaného medvídka.Prvních 50 minut se děje doslova hovno a první vražda přijde až kolem první hodiny filmu a Charlie všechny zabije během devíti minut...tomu řikám to správné režisérské diletanství.Vraždy sou sice fajn, ale všechno mohlo a hlavně mělo být 100x lepší, jelikož to mělo potenciál.Jenže režisér si řekl ''budu za kokota'' a tak i splnil.Navíc Tara Reid je svým zevřením možná ještě děsivější než samotný vrah a ten klišoidní konec už to celý jen dokonale pohřbil.Představte te si, že máte k dispozici dvou a půl metrového vraha, slušný prachy, skvělou lokaci k točení a všechno totálně poserete....bravo pane Sun.35%. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Australský Jason Voorhees ! Chris Sun, je opravdu talentovaný, ač jeho poslední snímek Boar, je nejslabší a je tam cítit hodně amatérismu, jeho prvotina Daddy's Little Girl, patří dodnes mezi nejsilnější exploitation snímky. A ani Charlieho farma není špatný krvák, sice nic co bych neviděl už jinde, ale nenudil jsem se a některé mordy byly fakt skvělé. Doufám, že se Chris co nejdříve opět přihlásí s novým Hororem, protože věřím, že to bude určitě stát za to. Na čtvrtou * tu chybělo více nahoty, když už tu pobíhala Tara s pěknou kámoškou. Top scény - úvod, chudinka přivázaná k posteli a ochutnávka vlastního penisu. (384. hodnocení, HD) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Charlie povie v celom filme len jediné slovo. (Marceloo)
  • Natáčané v Queenslande, v Austrálii. (Marceloo)

Reklama

Reklama