Reklama

Reklama

Všechno nejlepší

(festivalový název)
  • Německo Happy B-Day
Krátkometrážní / Horor / Komedie
Německo, 2013, 8 min

Obsahy(1)

Tomáš si chtěl jenom zaběhat. Dal si do uší sluchátka, pustil hudbu a vydal se na cestu opuštěným lesem. Netušil, že ho čeká hned několik nejen narozeninových překvapení. Následující minuty probíhají nečekaně krvavě i romanticky... (korela)

Recenze (5)

easaque 

všechny recenze uživatele

3* i když tu momentálně nemá nijak zvlášť vysoké hodnocení (60%), tak tehnle drsný a úchylný kraťas hodnotím nakonec docela slušně a beru ho jako parodii. Nápad je tak šílenej, až je hezkej, i když mi z toho moc dobře od žaludku nebylo. Viděno na streamu. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

cajda 

všechny recenze uživatele

Film, který je úplně obyčejný, lidský, s dobrým koncem a soundtrackem Milky Chance. Když teda pominu zápletku ve stylu Happy Tree Friends. Prvoplánový scénář ani nevadí, úsměvná ironie na těch pár minut bohatě stačí. Dancing on, do the boogie all night long! ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Parádne a úchylne až do krvi romantické, uzimene vyšportované narodky so svoju prítulnou. Ať se děje cokoli - nic nás nerozdělí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

První polovina tohoto německého krátkometrážního kousku byla docela povedená. Netradiční partnerské blahopřání k narozeninám a krvavá nehoda uprostřed lesů – to všechno bylo v pohodě a docela reálné. Očekávání následujících událostí bylo velké, těšil jsem se na nějaký ten krvavý přídavek a místo toho přišlo zklamání. Došlo jen na kecy a netypické napíchnutí své milé. Škoda nevyužitého potenciálu, který se tu nabízel. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama