Reklama

Reklama

Stalker

(seriál)
  • USA Stalker
Drama / Thriller / Krimi / Psychologický
USA, (2014–2015), 13 h 54 min (Minutáž: 39–43 min)

Tvůrci:

Kevin Williamson

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Dylan McDermott, Maggie Q, Victor Rasuk, Mariana Klaveno, Elisabeth Röhm, Erik Stocklin, Gabriel Bateman, Cherilyn Wilson, Preston Jones, Elizabeth Bogush (více)
(další profese)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Zvláštní policejní jednotka v Los Angeles se zabývá řešením případů stalkingu i dalších jiných způsobů vyhrožování. Oddělení velí Beth Davisová a k jejímu týmu se brzy přidává i detektiv Jack Larsen přeložený z newyorského oddělení vražd. Jack se snaží na Beth zapůsobit, ale ona o něm ví, že na předchozím pracovišti měl poměr s náčelníkovou ženou. Prvním jejich společným případem je pátrání po člověku, který upálil zaživa mladou ženu v jejím autě. Zanedlouho se stalker pokusí upálit další ženu. Stopy je zavedou za Larrym Meyersem, který měl se zavražděnou před rokem poměr. Beth mezitím řeší případ studenta, který tvrdí, že jeho bývalý spolubydlící ho agresivně obtěžuje. (TV Nova)

(více)

Recenze (39)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ do s01e03: Nič úžasné, ale sleduje sa dobre, v rámci tohtosezónnych noviniek ide určite o jeden z lepších počinov. // Pilot: Ujde. Chceli stihnut pribeh, problematiku stalkingu, nacrtnutie demonov hlavnych postav i ich coolovitost. Takze vsetko bolo trochu hrr, ale nie zle. Stalkeri su obecne hrozne creepy, verim, ze to tu este vyzmykaju. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou, tuším, dva díly. Sledovat dál určitě budu, ale žádnej klenot nečekám. Je to jen další "case of week" seroš, tentokrát s trochu jiným zaměřením. Při sledování se nenudím, ale při nesledování mi to nechybí. Což pokud mě se seriál líbí, tak ani nemůžu dospat abych viděla nový díl... 3* EDIT_ Série skončila a přišlo mi, že je to čím dál tím lepší. Z "žádného klenotu" se nakonec stala velice dobrá kriminálka. Možná lepší, než ty, co běží už roky. Škoda, že ho ukončili po první sérii. Ale určitě mě to bavilo! :) 4* ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další z řady kriminálek, na které obyčejně nekoukám, ale tomuhle jsem dal šanci a vůbec toho nelituji. Ne že by se jednalo o něco specifického a to bez ohledu na to, že se dvojice detektivů zabývá čistě stalkingem. Ale seriál může sázet na dvojici Maggie Q - Dylan McDermott a tahle sázka mu bezezbytku vychází. Navíc oba dva detektivové mají se stalkingem osobní zkušenost, byť každý výrazně odlišnou, což dodává Stalkerovi na atraktivitě. Za mě zatím 70%. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: NOVA = 22.6.2015, réžia českého znenia (NOVA 2015) = PETR POSPÍCHAL - Včera Kevin Williamson "vyvrhol" na svet ďalšiu krimisériu. Tentokrát pojednáva o vyšetrovateľoch, ktorí sa špecializujú na prípady tzv. stalkingu. Snáď to Williamson nepošle do podobného odpadu ako THE FOLLOWING, pretože pilot bol slušný. (2.10.2014) ()

dalibor.durcak 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavé téma, umně zpracováno! Na Stalkerovi se mi líbí, že ačkoliv se jedná o týden/epizodní seriál, určitá dějová linka (která mne zaujlala) se proplétá celou první sérií. Těším se na pokračovaní, stejně jako se každý týden těším na závěrečnou skladku, která díl ukončuje. Hudební dramaturg - palec nahoru! ()

Galerie (144)

Reklama

Reklama