Reklama

Reklama

Ztráta paměti

Obsahy(1)

Simon Cable se probouzí v nemocnici s totální ztrátou paměti. Nevzpomíná si na své manželství, okolnosti smrti vlastního bratra, ani dopravní nehodu, která ho málem stála život. Má vymazané poslední dva roky života. Jeho lékař mu pomáhá paměť obnovit a postupně se Simonovi začínají vybavovat jednotlivé události ve snech. Brzy zjišťuje, že je v těchto "vzpomínkách" schopen měnit věci, které se mu v minulosti staly. A pokusí se změnit svou minulost. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (102)

campix 

všechny recenze uživatele

Ve všech ohledech naprosto průměrný film. Samozřejmě tak trošku vykrádačka Butterfly effect, ale na rovinu. Jaký film v dnešní době není tak trošku vykrádačka něčeho. A i přes to, že mám podobné mysteriozní filmy rád, tak Ztráta paměti mě rozhodně nenadchla. Stopáž není přehnaná, začátek zajímavý, herecké obsazení ucházející, ale to co film sráží je závěr, ten mi přišel hodně nedostatečný a přitom u takto stavěných filmů by měl být tím hlavním, tím co vám vyrazí dech. Ale tady nuda a šeď. Klasická žánrovka. Nenadchne, ale ani neurazí. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Pre mňa to bol výborný a originálny film (aj keď sa to miestami podobá na Osudový dotyk). Celý film si drží to pravé napätie, ktoré vám nedovolí ani na 5 minút odbehnúť od televízora. K tomu tá mrazivá atmosféra a výborná hudba. Ryan Phillippe zase podáva výborný výkon. Nečakaná pointa filmu len prospieva. K dokonalosti mu, ale čosi chýba. 75% ()

Reklama

AbelXavier 

všechny recenze uživatele

Srovnani s Butterfly efektem je nesmyslne, I Inside je vice temny v porovnani s onim az teen thrillerem. Skoda ze nebylo lepe vysvetleno ono cestovani v prostoru, kdyz se nahle zjevoval ve svem dome a pak zase zpatky v nemocnici. Prvni pulka vyborna stred vychladnul, ale zaver se nepokusil o americke klise a tim si ziskal mou prizen. Fajn prekvapko. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak som sa bál x-tého klonu ľubovolného mystery príbehu. Našťastie sa tak nestalo, Strata je dosť odlišná ako Butterfly effect, aj ako Jacobs Ladder, zo Stay nemá zmysel porovnávať, pretože ten vznikol neskôr a skôr pripomenie iný typ filmov, ktoré fičali v dobe vzniku tohto filmu a nechcem kvôli spoilerom žiaden z nich spomenúť. Samozrejme tento typ filmov stojí a padá na pointe a jej podaní, no a v tomto je Ztrata pamäti celkom silná. Mňa to proste nenapadlo. Nie je to žiadna bomba, ale ten priemer je tu nižší, ako by si film zaslúžil, tak ja zaokrúhlim mojich 70% smerom hore. ()

strixsr 

všechny recenze uživatele

Naprosto, ale naprosto podhodnocený film. Žádná popcornová zabíjačka mozků, zde se musí dávat pozor a používat šedou kůru. Obvinění z kopírování Osudového dotyku je mino jelikož ten vznikl až PO tomto filmu. Výborný Ryan v hlavní roli. Rozhodně jej vyzkoušejte a nenechte se zmást hodnocením na IMDb a csfd. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 5. června do 19. července 2002 ve Velké Británii. (GASTON73)

Reklama

Reklama