Reklama

Reklama

Ruský yetti: Zabiják žije

(TV film)
  • USA Russian Yeti: The Killer Lives

Obsahy(1)

V roce 1959 byla v pohoří Ural nalezena zohavená těla devíti turistů. I padesát let poté přetrvávají spekulace o tom, k čemu došlo. Mohl mít tuto tragédii na svědomí yetti? (Discovery Channel)

Recenze (18)

Maraboy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě námět zajímavej,koho by nezájímalo jak to sakra teda je ? Žije - nežije? Podobnejch dokumentů jsem už viděl desítky a důkazy - "žádný" ? Pořád stejný odlitky chodidel,rozmazané fotky a videa kde je kulové vidět. Navíc dokument nepřinesl nic nového leda informaci pro mě novou že byla nějaká Djatlova výprava kde za záhadných podmínek zemřelo několik turistů. Atmosféru to trošku má,ale to má každej takovej dokument jelikož člověk čeká s napjetím nějakou novou informaci a objasnění,ale samozřejmě žádnou nedostane. Taky je od začátku jasné že nic nenajdou jelikož by jste to už četli na titulních stránkách každého místního i zahraničního plátku. No prostě překvápko se nekoná a nic novýho co by jste dosud nevěděli se taky nedozvíte a to je asi všechno. ()

psycho.ta 

všechny recenze uživatele

Nesmysl..od začátku až do konce. Každá teze "badatele" ve Vás bude vyvolávat jenom další a další otázky, na které bohužel už nikdo odpovědět nedokáže. Nepodložené, nedůvěryhodné. Už vidím sovětský komouše a následně ruské kom.. ehm demorkaty, jak s nejvetší radostí předávají svoje poznatky Americe (nejspíše ze samé lásky a respektu). Yetti na to, že se jedná o film z roku 2014, by nám zřejmě oslavil tak cca 70. narozeniny (to mu ještě nejspíše dosti ubírám, pokud nám ty vysokoškoláky nezabil jako teenager) a stále z vesela pobíhá po lese za kameramany. Jediné co lze se na tomto filmu z mého pohledu hodnotit je kamera, a to že jsem to zvládla dokoukat. Jenže bohužel, to lze na něčem jako Dobyvatelé ztracené pravdy hodnotit taktéž a navíc to alespoň bavilo...1* ()

Reklama

dalziel 

všechny recenze uživatele

S reklamami na discovery každých 10 minút priam nekonečné. Nedozvedel som sa nič čo by som už nevedel.Pre pannensky čistých bádateľov odporúčam prvých 15 a posledných 15 minút.To medzitým je dookola sa opakujúci balast. No ale nebudem tu nikoho odrádzať pred zhliadnutím celého filmu.Kto chce kam,pomôžme mu tam. ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Je to fake v první řadě není vysvětleno jak by yetti měl přenést radiaci. Myslím, že byli zavražděni nějakou zbraní. A zbylé nalezené důkazy byli podstrčené onou skupinou. Proč byli zabiti? To se asi nedozvíme, ale Yetti to určitě nebyl. V dnešní době je těžké něčemu věřit, když říkají, že je to pravda. Fotka Yettiho nebo hlasová nahrávka taky nebudí pravdivost důkazu. S Důkazama se totiž zachází jako s prostitutkou no a zbytek je na lidech. ()

jizvoun 

všechny recenze uživatele

Tak jako, kdo hledá něco senzačního a strašidelnýho zároveň, je to asi dobrý, ale pro mě to byla snůška keců. Chtěl jsem se dozvědět něco blíž o Djatlově expedici, ale tohle se nedá považovat za objektivní dokument. Párkrát tam slyší nějakej zvuk z dálky nebo natočí mastnej flek o rozměrech 1x1 pixel a už je jim jasný, že tam pobíhá stoletej yeti, kterej vraždí. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama