Reklama

Reklama

Molly Hartleyová (Sarah Lindová) už je dospělá, ale temný démon přežívá v jejím těle i v tomto pokračování snímku 'The Haunting of Molly Hartley.' Šest let poté, co ukončila střední školu a zjistila, že byla její duše tajně upsána ďáblu, je Molly podezřelá z vraždy a zavřena do psychiatrické léčebny, kde svými nadpřirozenými schopnostmi vyvolá mezi personálem a pacienty velké pozdvižení. Její jedinou nadějí je bývalý kněz a exorcista (Devon Sawa), který chce dosáhnout vlastní spásy a zachránit Mollyin život dřív, než bude odporná “transformace” dokončena… ale Satan má jiné plány! (HBO Europe)

(více)

Recenze (54)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ani mizerný, ale ani dobrý. Hlavně opět nic novýho. Po úvodu a mrtvolách ve vaně jsem si říkal, že by to mohlo být hodně dobrý, ale nakonec se ve stejném duchu nepokračovalo, což je škoda.Od S.R.Monroea je to docela zklamání, i když přiznávám, existují horší žánrovky. Matroš jen pro fanoušky vymítačských klasik. 50% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, tento exorcizmus zacina dobre, len potom to spadne do nudy a par tazko uveritelnych scen. Dost film potapa aj Devon Sawa /Nezvratny Osud 2000/, ktory nevie hrat. lakacky slabe, atmosfera slaba ... zas jeden z hororov, u ktorych si musim strasidelnu atmosferu dotvarat predstavovanim si zubnej vrtacky, skripoanim zubov a mam aj jedny 30 rokov nenaolejovane dvere - tak tie som otvaral a zatvaral pri sledovani - reku, aspon nech sa dacoho bojim : 20 % ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že sa tu divák ničoho nového čo by už predtým v desiatkach iných filmoch podobného razenia nebolo nedočká, ale aj napriek tomu ma tento hororík celkom bavil. Hneď na úvod ma prekvapili slušné masky, aj keď zase na druhú stranu, samotné úvodné vymietanie mi prišlo, neviem prečo, skôr srandovné ako desivé. Musel som sa tomu skrátka zasmiať. Ale potom prišli sympatické dievčatá, nie najhoršie herecké výkony a slušne zvládnutá filmarina. Na priemer to určite stačí, snímok síce nenadchne, ale nie je to ani strata času. 60/100 ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

A zase ten exorcimuz. Niekomu by to už mohlo poriadne liesť na nervy, no mňa tento temný hororový subžáner ešte neomrzel. Molly Hartley je už lepší kúsok ako nedávne The Vatican Tapes. Príbeh je dobre gradovaný a scény s posadnutou, k lôžku pripútanou Molly sú nakrútené slušne. Takisto ma potešil v hlavnej roli hrajúci Devon Sawa, chlapec z pôvodného Final Destination, ktorý to všetko odštartoval. Inak však akúkoľvek originalitu od tohto snímku neočakávajte. Jedná sa o klasický vymietačský príbeh, aké sa nakrútili už stovky. Tento má oproti ostatným menej vydareným kolegom však aspoň pár pozitív v podaní dobrej remeselnej práce a temnej atmosféry blázinca. Nič preborné, ale fanúšikov subžánru môže potešiť. 60 %!! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hned začátek filmu mě docela zaskočil a já jsem si říkal, že hned první film letošního roku, kterej zkouknu vypadá na odpadovou záležitost. Úvod prostě nevyšel a působyl ( nechtěně ) trapně. Hlavní podíl na tom má otřesná práce maskérů. Posedlá oteklá brambora působila fakt komicky. Samotná posedlá Molly Hartley na tom nebyla o moc líp, ale rozhodně o něco lepší maskérská práce než na začátku, ale i tak je to bída. Příběh originální moc není. Není divu. V exorcistickým žánru už asi moc originální příběh moc vymyslet nejde. Ale originální a nápaditý scény určitě. A tady jich pár máme za což chválím. Kamera byla taky celkem gut a hudební stránka filmu se taky celkem povedla. Za to herci jsou průměrní. K tomu ten né příliš povedenej konec, kterej se sice snaží být aspoň trochu originální, ale tady to bylo šlápnutí vedle. Konec to prostě zabil. Ale musím uznat, že po úvodních rozpacích z toho není takovej průjem jak se zdálo ze začátku. Oproti nedávno viděnému The Vatican Tapes je tohle exorcistickej majstrštyk. Oproti klasickýmu Vymítači tohle zase působí jako 5 krát vyluhovanej čaj. Ale to většina vymítačskejch filmů. Něco mezi 2 - 3 hvězdama. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama