Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

zberatel 

všechny recenze uživatele

Diel od dielu to zacina byt ... neviem ci kvalitnejsi, vtipnejsi ci stupidnejsi.. shit :D Parodovanie scen z Olympus has fallen, Armageddonu, Die Another Day, Gravity, Space Cowboys, Jaws a neviem akych este mi vyrasilo stupidny usmev na tvari. Zralokom vo vesmire sekanych laserovou motorovkou moze konkurovat snad len sam velky MACHETE IN THE SPACE :D ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

U filmu jsem nečekal kvalitativní posun k lepšímu, ale šlo mi o určitá camea. Lou Ferrigno (agent Banner) se snaží pomoci víceprezidentce a nechybí hláška odkazující na Hulka: "Don't make me angry." / "Nechtěj mě rozzlobit." Christopher Judge hraje agenta, který vede prezidenta USA do úkrytu. Wrestler Chris Jericho vypravuje návštěvníky zábavního parku na horskou dráhu. Na letecké základně se mihne Lorenzo Lamas (seržant Rock). George R.R. Martin je divákem na filmu Shark Wedding v parku Universal Orlando na Floridě. David Hasselhoff (plukovník Gilbert Grayson Shepard), Finův táta, hraje v regulérní vedlejší roli v závěrečné půlhodině. Ve dvou kratších záběreh z vesmírného střediska NASA se jako voják se zbraní v ruce objeví MMA zápasník a wrestler Josh Barnett. Tenhle příběhový guláš se snad nedá ani trumfnout, ale Sharknado 4 asi vznikne... ()

Reklama

inutihar 

všechny recenze uživatele

Od začátku je vidět, že třetí díl už je v podstatě jen jedno velké popkulturní pomrkávání na fanoušky série (což potvrzují i desítky cameo roliček lokálních US celebrit a jiných bulvárních hvězdiček). Úvodní pasáž ve Washingtonu je natolik nesmyslně přepálená, že kdyby to v takovém tempu pokračovalo až do konce, bylo by to dílo, které by natrvalo změnilo dějiny kinematografie. Bohužel to tak nepokračuje a ani konec, byť hodně tlačí na pilu (i doslova), už nemá takové grády. Kdo viděl předchozí dva díly, ví, co čekat. Objektivně strašlivá slátanina, subjektivně o kapku lepší než dvojka, fanoušci podobných filmů budou nadšeni, ale já už jsem se u některých dějových "zlomů" nudil. A upřímně, nakonec mě z celého filmu nejvíc šokovalo, jak moc je na Hasselhoffovi vidět stáří (nebo chlast?). ()

SlecnaSmilly 

všechny recenze uživatele

Fin Shaprd hodí starostlivý pohled směrem k potemnělým nebesům a je mu to jasný. D.C. není v bezpečí. Žraločí odér mu lehoulince lechtá nosní dírky a Fin už ví, co to znamená! Dnes v noci nepůjde spát, jelikož se na pobřeží žene tornádo. On si roli hrdiny nevybral, ona si neprozřetelně vybrala jeho, neboť kdo jiný lépe dokáže ochránit jeho rodinu než on sám?! Shaprd umí vyrobit geniální smrtící zbraň na žraloky z kdečeho – z párátka, ořezané pastelky nebo ze stožáru na vlajku. Chvála Bohu za americký nacionalismus, že maj tyhle stožáry vždy při ruce. I přesto, že se s Finem osud nemazlí a já zhruba po dvaceti minutách filmu přestala mít přehled, kdo přežil a koho už pozřely žraločí útroby (i když ani to neznamená definitivní konec postavy ve filmu), tak i přes to všechno masakruje tenhle borec jedno rybí tělo za druhým (vivat filé). A když už je to trochu monotonní, tak se Fin pro záchranu světa nechá vystřelit spolu se svým taťkou do vesmíru. Jsou tam spolu v nějakej raketě a maj geniální plán, jak to obří tornádo zlikvidovat, já to teda úplně nepochopila, ale to bude tím, že nepracuju v NASA, že. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Od Sharknada 3 som po dvojke očakával absolútnu katastrofu. Nakoniec ma to ale príjemne prekvapilo. Sharknado začne už hneď na začiatku filmu, takže divák nemusí čakať hodinu na to, aby sa niečo začalo diať. Zabitia žralokmi sú už klasicky velmi vtipné a celkovo tu humor celkom dobre funguje na rozdiel od dvojky, ktorá nefungovala ako horor a nefungovala ani ako komédia. Také chyby ako nehybné stromy počas Sharknada alebo autá z PC hry pri takomto filme netreba riešiť. Potešila ma Tara Reid, ale na môj vkus bola vo filme strašne málo. Ale nabudila ma a tak sa na Charlieho Farmu teším ešte viac ako predtým. Taktiež sa mi velmi páči, že o osude April môžu rozhodnúť fanúšikovia Sharknada. + herec z Albino Farm ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v amerických státech Florida a Kalifornie. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama