Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Nadupaných prvních 15 minut, kdy žraloci padají z nebe a zabijí lidi. Proti nim stojí Steve z Beverly Hills a zabijí je motorovou pilou. Poté až do konce filmu žraloci stále padají a padají, Steve je zabijí, občas města rozbouří tornádo. Na samém konci dokonce žraloci už létají i ve Vesmíru spolu s Mitchem Bjůkenenem z Pobřežní hlídky. Až z toho všeho Tara Reid porodí. A pozor! Při pádu z Vesmíru vevnitř žraloka. Kurňa, co je to za člověka, kdo vymyslel takovou chujovinu? [344. hodnocení, 54. komentář, 42%, 68. nejrozporuplnější film] ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate rovnako uletený crazy kúsok ako jeho predchodcovia. Kto sa na takéto filmy dokáže naladiť a páčila sa mu Sharknado jednotka či dvojka, v pohode sa zabaví aj tu. A kto nie, ten má k dispozícii kvantá iných filmov. Ja som spokojný a keď sa o rok objaví v závere sľúbená 4ka, tak si ju s chuťou pozriem. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

"Oh Hell Yes!" chtělo se mi nadšeně zařvat, když jsem při zjištění existence čtvrtého dílu Sharknada zároveň zjistil i to, že jsem ještě neviděl trojku. No a... No co bych měl vyprávět, TO se musí vidět. Začátek s Bílým domem mě uvedl do mírně euforického a halucinogenního stavu, ve kterém jsem pak strávil i celý zbytek filmu, takže můj názor samozřejmě nemůže být objektivní. Scénář tentokrát dosáhl nového vrcholu fantasmagoričnosti a servíruje všemožné špeky a hlášky tak frenetickou frekvencí, že ubohý divák je ze vší té megašílenosti brzy tak otupělý, až mu začnou přicházet na mysl kacířské myšlenky typu "no ta jednička a dvojka byly lepší", nebo "ta Zieringova dcera je ale fakt hnusná pizda", nebo mu začnou trochu vadit věci, které mu v jedničce a dvojce nevadily (třeba příliš "vyzoomovaný" obraz). Ale v oné temné chvíli pochyb se na scéně jako deus ex machina zjeví starý dobrý Hasselhoff se starým dobrým utajeným raketoplánem, pomocí kterého se to se synem rozhodnou naprat z orbitu obřím gigalaserem přímo do sharknada, čímž děj nabere nové grády. Ale pozor na žraloky ve vesmíru! Uff... Pátá za kulervoucí a extrémně haluzní poslední čtvrtinu, při které je divákův mozek nemilosrdně katapultován až někam za hranici exosféry. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

U filmu jsem nečekal kvalitativní posun k lepšímu, ale šlo mi o určitá camea. Lou Ferrigno (agent Banner) se snaží pomoci víceprezidentce a nechybí hláška odkazující na Hulka: "Don't make me angry." / "Nechtěj mě rozzlobit." Christopher Judge hraje agenta, který vede prezidenta USA do úkrytu. Wrestler Chris Jericho vypravuje návštěvníky zábavního parku na horskou dráhu. Na letecké základně se mihne Lorenzo Lamas (seržant Rock). George R.R. Martin je divákem na filmu Shark Wedding v parku Universal Orlando na Floridě. David Hasselhoff (plukovník Gilbert Grayson Shepard), Finův táta, hraje v regulérní vedlejší roli v závěrečné půlhodině. Ve dvou kratších záběreh z vesmírného střediska NASA se jako voják se zbraní v ruce objeví MMA zápasník a wrestler Josh Barnett. Tenhle příběhový guláš se snad nedá ani trumfnout, ale Sharknado 4 asi vznikne... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Rovnice, jíž Syfy s láskou dodržuje (to jest čim absurdnější a pitomější, tim zábavnější), se přestává míjet účinkem. Opakovaný vtip totiž není vtipem. Po dvojce diváka už absolutně nic nepřekvapí, takže rádoby vtipné scény působí spíš jako trapné výkřiky do tmy. Nehledě na to, že hned v prvních minutách jsou se zemí srovnané slavné washingtonské monumenty a Steve Sanders je tu zobrazen už jako národní hrdina typu Supermana nebo Chucka Norrise. Ten sice stále chybí, ale objeví se jiné nutnosti: třeba Hajzlhoff a laserová motorovka. A žraloci samozřejmě... třeba i ve vesmíru. Ať už se vám to ale líbí nebo ne, přesně za rok tu máme Sharknado 4, v němž si dokonce diváci můžou zvolit, jestli Tara-minátor konečně chcípne. S ohledem na kvality se však nabízí otázka, jestli budeme u toho. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • V jedné scéně okolo 47. minuty, kdy prší žraloci na zábavní centrum, je záběr do kina, kde diváci koukají na film Útok trojhlavého žraloka (2015), což je také film společnosti SYFY. (Terva)
  • Mark McGrath hraje postavu jménem Martin Brody. Stejné jméno se objevuje ve filmu Čelisti (1975), kde Martina Brodyho hrál Roy Scheider. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama