Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

U trojky už se nikdo nesnaží předstírat, že je to katastrofický film, ale rovnou se jede na parodické vlně. Čtvrthodinová záchrana prezidenta či "vesmírná tělesa" na konci jsou úsměvný, stále, ale nemůžu říct, že bych si zapamatoval něco z další hodiny filmu. Kdo se bude chtít podívat, tak stejně dopředu bude vědět o co jde, tak to nebudu řešit. Jen doufám, že příště to bude ještě víc ulítlé. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že 88 minut je na Sharknado extrémně dlouhá stopáž, dám trojce snad i tři hvězdy. Ach ty nečekané zvraty... Potom, co přijde nečekaný zvrat nečekaného zvratu původního nečekaného zvratu, začínám nečekat pro jistotu nic... A stejně mě vždycky překvapí. Tentokrát s cliffhangerem, takže už teď jsem zvědavý, co se stane ve čtyřce. Steve Sanders se tentokrát vydává na pouť do vesmíru, aby se svým otcem, s kterým po dlouhé době naváže vztahy, zachránil celé USA. Asi je těžké být Stevem, když nemá za otce nikoho jiného než Davida "The Hoffa" Hasselhoffa, největšího tvrďáka Spolkové republiky Německo. ()

Reklama

megan017 

všechny recenze uživatele

Netušila jsem, že tenhle film bude mít více pozitiv, než jsem schopná přiznat. V první řadě tvůrci dávno ví, že točí dokonalou blbost, o to víc se jim vyplatí doplnit příběh bizardnosti, jako jsou žralokotornádový lovci. Ze Sharkanada se pomalu stala značka. Příběh je okořeněn hláškami, které mě až překvapili, jak jsou dobré a jak k hercům pasují, nemluvě o tom finále. Pokud bude 4.díl, tak si ho nenechám ujít, protože i když příběh není zrovna sofistikovaný, smysldávající, tak je to příjemná kokotinka, u které člověk nemusí přemýšlet a užije si absurdity branou sakra vážně. Nelze popřít, že tohle téma je originální, dementní a geniální zároveň. Kdo se na tuhle sérii podívá, tak jí musí brát s velkým nadhledem. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvé dve časti som nevidel. Takže zrejme aj preto som bol z toho celý dezorientovaný. Prečo padajú z oblohy žraloci a útočia na ľudí? Čo je to za nezmysel?! Taká hlúposť sa veru len tak nevidí. Na mňa to bolo až prehnane uletené. Navyše je to celé natočené v lacnom televíznom štýle. Takže nie len nahlúply námet a stupidný scenár, ale i úbohé herecké výkony, debilné dialógy, mizerné digitálne triky a neohrabaná poloamatérska réžia. No ale však čo iné sa dá čakať od filmu, ktorý sa volá "Žraločie tornádo 3"? * ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Vrchol série a moment, kedy sa zo Sharknada stal definitívne symbol štúdia Asylum, resp. TV Syfy a v niektorých kruhoch kultová záležitosť. Jednotka bola ešte vlažná a prišla s originálnym nápadom, dvojka bola mierne odvážnejšia a trojka predstavuje absolútny vrchol pokleslej béčkovej brakovej zábavy. Úvod v Bielom dome prepálený a parádny. Väčšina ľudí pri ňom bude len neveriaci krútiť hlavami a nechápavo pozerať, čo za šialenosti sa v priebehu týchto pár minút stanú. Potom dostaneme oficiálnu zvučku, štýlové úvodné titulky (so Zieringom ako Jamesom Bondom s motorovkou) a pokračujeme zbesilým tempom až do záveru. Ziering hrá presne na hrane toho, aby nepôsobil ako v serióznom filme, ale zároveň nepôsobil až príliš trápne, Cassie Scerbo poteší oko každého diváka len tým, že vo filme je a Tara Reid, no tá mi moc nesadla v žiadnej z častí, ale tak nič nie je dokonalé. Nesmiem zabudnúť na Davida Hasselhoffa, ktorý si tu pripisuje ďalšiu absolútne neserióznu úlohu, v ktorej si robí srandu sám zo seba a dopĺňa ústredné trio. Záverečné scény so zabíjaním voľne lietajúcich žralokov vo vesmíre, či pôrodom dieťaťa vnútri žraloka padajúceho z vesmíru znova na Zem, sú tak absurdné a šialené, že mi z nich odpálilo dekel aj napriek tomu, že mám v podobných kruhoch čo to napozerané. Úplný záver, kedy máme ako diváci možnosť zasiahnuť do deja je inovatívny, podobne ako záverečné titulky, ktoré preletia za cca 10 sekúnd. Dá sa povedať, že za mňa Sharknado 3 nemalo chybu. Uvedomelý brak, ktorý má presne vyvážený pomer neseriózna, miernej vážnosti a absurdných situácií, cielene béčkové a krvavé efekty úmrtí. V rámci samostatného subžánru uletených béčkových šialeností je to vrchol. A vrchol žánru musí mať automaticky plný počet. 90% a 5* ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Dne 3. března 2015 vyhlásila většina výrobní produkce stávku kvůli nedostatečnému finančnímu ohodnocení. Všichni stávkující byli vyměněni a film byl dotočen s náhradní produkcí. (Terva)
  • Mark McGrath hraje postavu jménem Martin Brody. Stejné jméno se objevuje ve filmu Čelisti (1975), kde Martina Brodyho hrál Roy Scheider. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama