Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

inutihar 

všechny recenze uživatele

Od začátku je vidět, že třetí díl už je v podstatě jen jedno velké popkulturní pomrkávání na fanoušky série (což potvrzují i desítky cameo roliček lokálních US celebrit a jiných bulvárních hvězdiček). Úvodní pasáž ve Washingtonu je natolik nesmyslně přepálená, že kdyby to v takovém tempu pokračovalo až do konce, bylo by to dílo, které by natrvalo změnilo dějiny kinematografie. Bohužel to tak nepokračuje a ani konec, byť hodně tlačí na pilu (i doslova), už nemá takové grády. Kdo viděl předchozí dva díly, ví, co čekat. Objektivně strašlivá slátanina, subjektivně o kapku lepší než dvojka, fanoušci podobných filmů budou nadšeni, ale já už jsem se u některých dějových "zlomů" nudil. A upřímně, nakonec mě z celého filmu nejvíc šokovalo, jak moc je na Hasselhoffovi vidět stáří (nebo chlast?). ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Rovnice, jíž Syfy s láskou dodržuje (to jest čim absurdnější a pitomější, tim zábavnější), se přestává míjet účinkem. Opakovaný vtip totiž není vtipem. Po dvojce diváka už absolutně nic nepřekvapí, takže rádoby vtipné scény působí spíš jako trapné výkřiky do tmy. Nehledě na to, že hned v prvních minutách jsou se zemí srovnané slavné washingtonské monumenty a Steve Sanders je tu zobrazen už jako národní hrdina typu Supermana nebo Chucka Norrise. Ten sice stále chybí, ale objeví se jiné nutnosti: třeba Hajzlhoff a laserová motorovka. A žraloci samozřejmě... třeba i ve vesmíru. Ať už se vám to ale líbí nebo ne, přesně za rok tu máme Sharknado 4, v němž si dokonce diváci můžou zvolit, jestli Tara-minátor konečně chcípne. S ohledem na kvality se však nabízí otázka, jestli budeme u toho. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po dvou ranách do hlavy žralok ztratil zábrany. Prší z nebe do třetice, no ty vole, co chceš více? Na place i Scerbová, drsná-sexy-hotová. Jako žolík rostlý hoch, ultrasamec Hajzlhroch. /// Já myslím, že Chuck Norris, John McClane, MacGyver a všechna verbeš od Marvelu se může jít nechat vystřelit na Měsíc, protože jednak já mám ode dneška úplně jiný hrdiny a jednak David, další čuprhírou do party, už tam dávno je. Akorát kluci cestou bacha na novej fenomém studia SYFY, a sice na lítající porodní žraloky a žraloky paragány. Mám děsnou radost za Stýva, protože ve Žralokonádech se mu konečně podařilo to, o co se léta marně snažil v Beverly Hills - dostat všechny... ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Oh, Hell Yes!!! Yes!!! Yes!!! Jedna z mala serii, kde (zatial) s pokracovaniami rastie kvalita. Ma to uzasne tempo, mrte akcnych a uuuuuplne, ale fakt uuuuplne debilnych akcnych scen (3/4 filmu). Vsetko co bolo super na prvych dvoch castiach je tu upgradovane +David Hasselhoff+ Lightsaber z motorovej pily+ zena rodiaca v zaludku zraloka vo vesmire a mnoho inych chutoviek. Dokonale Guilty pleasure. Jednicke som dal 10, dvojke 11...takze toto je minimalne 13/10 ()

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Ou nou! Ani ve vesmíru už před těma potvorama nejsme v bezpečí! Ale Steven z Bebrly je s pomocí taťky (Mitch Buchannon, samozřejmě) a své béčkové eskvadry v nejvytříbenějším dílu žralokonádí série opět zvládne. A navíc dojde i na nejpůsobivější raketoplánovou scénu od dob Armagedonu. No ano. Musím dát za pět, páč jsem, stejně jako sadlokan, při sledování nadšením okousala svůj plovák pobřežní hlídačky do tvaru miniaturní chobotničky. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Mark McGrath hraje postavu jménem Martin Brody. Stejné jméno se objevuje ve filmu Čelisti (1975), kde Martina Brodyho hrál Roy Scheider. (Terva)
  • V roli seržanta Richardse se objevil ve filmu slavný zápasník těžké váhy organizace UFC, Josh Barnett. (The Viper)
  • Dne 3. března 2015 vyhlásila většina výrobní produkce stávku kvůli nedostatečnému finančnímu ohodnocení. Všichni stávkující byli vyměněni a film byl dotočen s náhradní produkcí. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama