Reklama

Reklama

Kriminálka: Oddělení kybernetiky

(seriál)
  • USA CSI: Cyber (více)
Z natáčení 1 - Jerry Bruckheimer, Patricia Arquette, James van der Beek, Carol Mendelsohn, Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Pam Veasey, Shad Moss, Hayley Kiyoko, Peter MacNicol
USA, (2015–2016), 21 h 59 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrají:

Patricia Arquette, James van der Beek, Peter MacNicol, Shad Moss, Charley Koontz, Hayley Kiyoko, Ted Danson, Kenneth Mitchell, Joe Reegan, Mckenna Grace (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(31)

Nový tým FBI vedený speciální agentkou Avery Ryan (Patricia Arquette) se vrhá na řešení případů z oblasti kyberzločinu. Mezi spolupracovníky patří otec-samoživitel a bývalý speciální agent námořnictva Elijah Mundo (James Van Der Beek), odborník na hackerství Daniel Krumitz (Charley Koontz), bývalí hackeři  Raven Ramirez (Hayley Kiyoko) a Brody Nelson (Shad Moss) či zástupce ředitele Simon Sifter (Peter MacNicol). Jejich úkolem je řešit všechny vraždy, sexuální přestupky či vydírání prováděné s pomocí internetu, kyberkrádeže, hackerské útoky a další podobné případy spadající do jurisdikce FBI. (AXN)

(více)

Videa (15)

Z natáčení 1 - Jerry Bruckheimer, Patricia Arquette, James van der Beek, Carol Mendelsohn, Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Pam Veasey, Shad Moss, Hayley Kiyoko, Peter MacNicol

Recenze (25)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Hezký, tlustej, blbá, neherec, černoch, magor a Dawson....kromě Džejmse fander Býka klasická sestava z castingu na další z podtitulů kriminálek...kde jsou ty časy když ještě Caruso během 20 epizod v Miami řekl dohromady deset vět ale byl to herecký výkon na úrovni..............moje hodnocení = 3,5 z 10. ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Bohužel dost přehnané. Seriál jakoby by vypadl z roku 2040, kdy všichni všechno ovládají přes net a všichni všechno sdílejí přes net. Něco jako Rychle a zběsile 8 kde najednou desítky aut šlo hacknout během pár vteřin. :-) U nás jich hacknou v roce 2040 taky jen pár desítek, ale v celé republice. :-) Škoda že Patricia Arquette nevystupovala přímo jako přeřazená policistka z Miami. U Ted Dansona to šlo ho přeřadit z Vegas do Kybernetiky. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilotní epizoda se může pochlubit slušným numerem sledovanosti v podobě téměř jedenácti milionů diváků. Bude zajímavé sledovat, na jaké cifře se nakonec toto číslo ustálí, je ale myslím jasné, že se nám tu rýsuje další v podstatě nesmrtelná CSI řada. Na znělku si žrouti programů v Americe jistě rychle zvyknou, hrdinové jsou sympatičtí tak nějak napůl. Seriál by mohl s prstem v nose táhnout van der Beek (Dawson), jehož neotřelý policejní kukuč je radost sledovat. CSI: Cyber žádný zázrak není a díru do světa díky svým kvalitám neudělá. Pravda ovšem je, že se u ní po práci krásně relaxuje a v jejím úvodu ještě není tak urážlivě hloupá, jako poslední řady trapné původní CSI s Tedem Dansonem. Za první epizodu tedy zatím zasloužený průměr. ()

Grogan odpad!

všechny recenze uživatele

I když si nedělám iluze o celkové reálnosti CSI, tak nejvíc za vlasy přitaženou stránkou mi vždycky přišly čachry s počítači a jiné hrátky s moderní technikou. I z tohoto důvodu jsem na tenhle spin-off od začátku hleděl dost podezíravě. Přijde mi to jako jedno velké sci-fi, kde lidé bez počítače snad ani nemůžou chodit na záchod. I když vím, že dneska se technika hrozně rozmáhá, tak mi přesto způsob, jak je prezentována zde, pořád přijde hrozně přetaženej. Z tohohle důvodu mi případy přijdou krajně nezajímavé a nudné. Druhým problémem je casting, v původním CSI jsem měl rád celý původní tým a nevadili mi ani nové postavy v dalších sériích, tady mi všichni přijdou příšerně nesympatičtí, hlavně hlavní postava Avery Ryan. Stačila mi jen ukázka, kde rádoby drsně prohlásí "Kdokoliv ten zločin spáchal, bude se muset střetnout s námi." a nevěděl jsem, zda se mám smát nebo spíš brečet. Náhodně jsem viděl asi 10 dílů a nezaujal mě jediný z nich, takže mé hodnocení je snad jasné. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Nope. Takhle takhle teda rozhodně ne. Tahle snaha vyždímat z relativně absurdní značky její maximální potenciál rozhodně dopadla tak špatně, jak jen mohla. Mrzké obsazení kde možná snad jen James van der Beek za něco stojí, i když jeho postava je stejně hloupě napsaná jako zbytek. Zkrátka místo další stereotypní technologicky orientované kriminálky tentokrát přichází nesmírně hloupá a absurdní hovadina, která vykráda kde může, takže kromě zbylých třech kriminálek zde uvidíte Mentalistu, Lie to Me, trochu Sherolocka a v podstatě kteroukoliv jinou v poslední době populární kriminálku. Ne, tomuhle vážně nebudu obětovat ani jednu další čtyřicetiminutovku. A velký podíl na tom má neskutečně dřevěná Patricia Arquette, která narozdíl od svých mužských ekvivalentů z konkurenčních kriminálek nedokáže prodat ani trochu z toho, čím operuje. ()

Galerie (207)

Reklama

Reklama