Reklama

Reklama

Hranice

  • Česko Policejní hranice (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Cooper (Telly Savalas) je drsný policajt patřící k hraniční stráži. Ničí jedno auto za druhým a jeho parťáci padají jako mouchy. Jeho rodinou je mexický mladík Benny a jeho žena. Benny se bohužel zaplete do obchodu s místním mafiánem, který nelegálně převáží uprchlíky do USA, kde vykonávají tu nejhorší práci. Benny začne mít brzy problémy a to je práce pro Coopera... (type_B)

(více)

Recenze (5)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Kojak střeží hranici USA a Mexika a občas poučuje nějakýho mexičana s květákem na palici, co má dělat. Květákovec ho ale neposlechne a namočí se do problémů. Pak nastoupí na scénu opět Kojak a pomůže mu ten problém vyřešit. Celý je to ovšem takový bez nápadu, lehce předvídatelný a hlavně dost nudný. Za zmínku stojí snad akorát honička na úplnym začátku. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zcela upřímě Savalase nijak vysoce neuznávám, neříkám že je špatný ale je pro mě jen průměrný herec. A nejinak je to i tady hraje tu prostě....průměrně. Film odkoupený Tromou? Čekal jsem zábavu ale dostal jsem spíšehloupý akčňák s velkým přehršelem keců které mě dost nudily. Nicméně akčnější scény jsou zábavné ale celý film je spíše ke spánku. ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Hranice je i název o něco staršího filmu s Jackem Nicholsonem z roku 1982. Námět je podobný, ale rovnou říkám, že pozdější verze s Nicholsnem je lepší. Film samotný není nezajímavý, scény z jatek, kam jsou přiváženi uprchlíci, jsou celkem prima. Jinak trpí film vcelku statickými scénami a dlouhými úseky, kde dominuje jen jeden z herů. Konec už je však o dost svižnější. Tato verze se Savalasem je taková,no, víc romantická, řekl bych. Docela dobré jsou i dialogy, není jich mnoho a jsou i celkem vtipné. Bez zajímavosti není ani to, že úplný konec filmu se typově dost přesně shoduje s druhou verzí z roku 82. ()

Reklama

Reklama