Reklama

Reklama

Lupič z povolání

Obsahy(1)

Mladičká Frederika Grandová viděla svého otce naposledy před osmnácti lety. Před několika dny zemřel. Teď dcera přijíždí do míst, kde žil, aby mu splnila poslední přání. Jaké je její překvapení, když zjišťuje, že byl obklopen obrovským přepychem a je odhodlán jí pohádkové jmění odkázat, když se ujme rodinného podniku. Má to ale háček: Charles F. Grand byl sedmnáct let profesionálním zlodějem - kradl ukradené věci. Aby Frederika mohla nastoupit na jeho místo, musí dokázat, že svede to samé, co její otec. Prvním úkolem je ukrást vzácného ukradeného dostihového koně. Otec se jí v tom dokonce i po své smrti rozhodl pomáhat... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Skvělý film plný pohody. Neohrožená Frederika podstoupí opravdu téměř všechno pro to, aby se dostala ze svého každodenního nudného života, a proto se rozhodne, že vyzkouší povolání, které naplňovalo jejího otce. Troška zábavného napětí, ale hlavně vtipné momenty dělají z tohohle filmu veselou podívanou pro zlepšení nálady. ()

5150 

všechny recenze uživatele

30%.. Největší předností tohoto neznámého filmečku je krásná a neokoukaná představitelka hlavní role Marilu Henner, ale jinak málo zábavné, málo napínavé a ke konci dokonce nudné. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Tohle je spíš pokus o televizní pilot případného seriálu, který zdá se naštěstí nikdy nevznikl, protože tohle je neskutečně ukecaná nuda bez jakékoliv větší akce, logiky a navíc je hlavní herečka naprosto nesympatická blbka, které fakt nějaké její kladné vlastnosti a chytrost nevěřím ani náhodou. Jinak, co se děje týče, půl hodiny trvá, než madam přijede do sídla svého nedávno zesnulého otce a než si přehraje videa se vzkazy, které jí otec zanechal, další půl hodinu se motá kolem Omara Sharifa (společně s Ianem McShanem nechápu, jak do téhle srágory někdo tyhle dva herce dokázal uvrtat), a pak se holka dvakrát projede na koni a je konec. Jako fakt. Nějaké pokusy o vtip tu sice jsou, ale takové... neobratné. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama