Reklama

Reklama

Želvy Ninja 2

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (více)
Trailer 3

Želví nepřítel číslo jedna, krutý Asiat přezdívaný Trhač, právě zdrhnul z vězení, kde měl dost času na to, aby vymyslel plán, kterým by se zelenými mutanty srovnal skóre (právě oni se velkou měrou podíleli na jeho zabásnutí). Kvůli jeho realizaci se spojí se šíleným vědcem Baxterem Stockmanem, který vyvinul speciální mutagen schopný přeměnit člověka na zvíře. Prvními dvěma pokusnými králíky se stanou rabiáti Bebop a Rocksteady, dříve dva oškliví chlapi, teď ohavný kanec a nosorožec. Oba se samozřejmě okamžitě pustí po stopě želvích bratří, ačkoliv ti jim jdou naproti, protože: „Když může ta látka proměnit lidi ve zvířata, proč by nemohla zvířata proměnit v lidi?" Tahle otázka některé členy želvího společenstva poměrně silně vzrušuje. Brzy ale budou mít úplně jiné starosti, protože do zástupu výše uvedených nepřátel se záhy přidá zástupce velmi naštvané mimozemské civilizace, který si říká Krang. Navzdory svému legračnímu vzezření je to ukrutný prevít, takže zelení bratři budou nakonec rádi, když v boji proti zlu po jejich boku stanou osvědčená reportérka April O´Neillová a mladý rebel Casey Jones, který to s hokejkou a pukem umí jako Jarda Jágr s tím rozdílem, že Casey se netrefuje do branky, ale do lidí. Bude to bitva, jakou svět neviděl, snad během ní borcům v krunýři nevystydne pizza... (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (340)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to úplně srovnatelné s jedničkou, pár postav se zaslouží o několik dobrých hlášek, které jsou vážně vtipné, akce je tam také dost, napětí se tam chviličku objeví, ale jsem dost zklamaná zápornou postavou, proto mi to přišlo trochu hloupé, ale jinak stejně průměrné jako první díl. Další film se Želvy Ninja už by být vážně nemusel. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jednička to u mě ještě taktak ustála a hlavně nepřipomínala Transformery. Dvojka už Transformery bohužel hodně připomíná a výsledek je ten, že hlavní zápletka nudí a nějaký pokus o novou vydělečnou sérii se producentům naštěstí rozsypal pod rukama. Nemyslím si že příštích 10 bude někoho zajímat osudy 4 želvích bratrů. Jednička měla mnohem nápadnější akci. Dvojka už je hlavně digibinec a nic na tom nezmění ani pro mě v dětství hodně oblíbení Rocksteady a Bebob. 40% ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne, ne a ne. Prostě ne. Dostali jsme do rukou / očí podobnou sračku jako třetí želvy z roku 1993, a to už je co říct. Želvy miluju, ale tady prostě nejde říct nic na jejich obhajobu. Odsral to i Stephen Amell, protože tyhle želvy jsou napsaný vymaštěným párem infantilních hulibrků. Zlatej Liebesman, protože i ty jinak celkem dobré akční scény z 2014 jsou zapomenuty. Tadyhle prostě není nic, jen stejně otravná Megan Fox (hlavně, aby nezapomněla ukázat plochý bříško!) a podobně vymaštěnej scénář. Režisér je totální amatér, kameraman se možná snaží, ale vlastně nemá co snímat. Všechny postavy na plátně jsou totálně dementně napsaný, vedou totálně dementní dialogy a nejhorší je prostě to, že to museli psát dva vyhulenci. Tenhle "film" je složenej jen z blbých dialogů a expozic. "Když neuděláme tohle, stane se tohle, a když se tohle stane, potom se stane tohle." To snad není možný předpokládat, že na film půjdou diváci s průměrným IQ 65, aby každá scéna musela být expozicí, nebo ano? Zkrátka ne, ne, ne, prostě tenhle "film" ne. Do kina nechodit. 69% v době psaní komentáře? Za co? ()

Innuendo1987 

všechny recenze uživatele

Sázka na retro prvky se zdá se víceméně vyplatila, tedy ve srovnání s prvním filmem alespoň. Jinak jsou totiž tak zajímavé postavy jako Trhač, Beebob, Rocksteady a geniální Krang naprosto trestuhodně nevyužití a mytologie nerozvinutá a to především vinou plytké režie a odfláknutého scénáře. Ale to bude asi moje chyba, čekal jsem holt prostě víc, než jen rozprávku pro dnešní šestileté haranty. Další věc co mi neuvěřitelně kazila zážitek byl dabing, jak ten anglický, o českém nemluvě. Já starý nostalgik tam prostě pořád slyšel, nebo alespoň chtěl slyšet, staré dobré hlasy českých dabérů seriálu z roku 1987. Jsem sentimentální, já vím. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ano každý komentář je ve svém duchu ve směs stejný buď se vám film líbí nebo ne, nebo jste šokován čí zklamán a podobná slova se neustále opakuji, bomba, dělo, neuvěřitelné, zklamání, šokován, překvapen, nuda, nic moc atd, ale jinak to asi nejde a já ve druhém pokračování dostal větší akčnější nářez a želvy se vrátily aby mě opět potěšily a vůbec nezklamaly. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy želváci střílejí po Vernonovi (Will Arnett) z foukačky, je jasně vidět, že k nim stojí zády. Ale i přes to má Vernon kuličku po prvním zasáhnou nalepenou pod pravým okem a po druhém zásahu na čele. (Karn)

Reklama

Reklama