Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Simona Gardena nemají moc rádi. Potíže začnou, když je obviněn z vraždy. Spáchat ji nemohl, ale jediný důkaz jeho neviny je pod zámkem bankovního trezoru. Simon příjme pomoc čtyř stejně neohrabaných kriminálníků, svých bývalých klientů, báječné Sarah a skvělé policistky Emmy a zjistí, že jediný způsob, jak očistit své jméno je vloupat se do trezoru a pásek se záznamem ukrást! To by nebyl pro mistry zločinu žádný problém, ale pro skupinu nepovedených existencí je to zhola nemožné! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Terva 

všechny recenze uživatele

Saimon na první pohled působí poněkud zmateně a tupě, ale není blbec. Z vervou sobě vlastní se vydává na cestu, která může vést buď ke smrti, vězení nebo odhalení policejní korupce. Scéna na horské dráze k z blití. CITÁT - Pardóóón.......... Simon Pegg je ve filmu vidět okolo 39 minuty ve scéně " ulomený Penis ". V celku povedená komedie, která moc nehledí na některé detaily o kterých by divák neměl moc přemýšlet, jinak by to musel již dávno vypnout. CITÁT - Promiň, právě děláme banku.......... Jak to tak chodí - bylo nebylo a při písni Heroes od Davida Bowieho http://www.youtube.com/watch?v=Tgcc5V9Hu3g&ob=av2e si všichni pěkně zatancují. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Lena Headey by se jako prostitutka patrně bez větších problémů uživila, ale kdyby se z inkognita vrátila do policejní uniformy, tak nemám nic proti vzájemné osobní prohlídce. Ona byla tím, co mne na snímku bavilo a snad ještě kurátorův podivný gang měl své chvilky, ale to bylo všechno. Policejní padouch byl nejprůměrnější z průměrných, příběh byl lehce stupidní a tradičně prkenný Steve Coogan mi zase jednou nacpal do hlavy otázku, které ptáky musel tenhle necharismatický týpek přeblafnout, aby se stal filmovou hvězdou. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Coogana nemusím a tradiční anglický humor se nekonal. Vlastně se to nijak zvlášť neliší od tuctovek, které americké produkce chrlí po kopách. Netvrdím, že tu nebyl jediný důvod pro zasmátí, ale vzhledem k hodnocení jsem čekal podstatně víc. Pár procent navíc za Lenu, ale pořád to neni na víc, než na 40%. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Ale zasmál jsem se.... Začátek je luxusní, pak už je to takoví... slabší, ale původní myšlenka se mi líbí (to prasátko je boží! Robot brutální) i když je to blbost. XD Akorát bych trochu pozměnil název aby to dávalo větší smysl. Protože policajt tam je jen jeden... druhý je myslím že sociální pracovník a pár drobných delikventů. :) O válku tam vůbec nejde takže nechápu. O_o Tak co třeba "Potfuck na policajta" a nebo Lumpové a policajti.... já vím že to zní trochu infantilně. ale Válka policajtů moc smysl nedává. Jinak universal opět nezklamal... vcelku sranda, ale musíte vypnout mozek. :) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Problém vždycky je, když je hlavní hrdina dost nesympatický. A on se snaží takový být. To pak je prostě průser. Simon je prostě čuráček. Ale všechno zlé a špatné na filmu (ne, že by toho bylo nějak extra hodně moc), spolehlivě vyváží Lena Headey v přestrojení za pouliční prodavačku rozkoše (a vlastně taky pak i v odložení)... Jo, je to vtipné, místy je to typicky anglicky vtipné. Jen ten hlavní hrdina je k hovnu. 2.5* ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama