Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Obsahy(1)

Alice, Frank a jejich tři děti se stěhují do nového bytu na venkov. V průběhu doby si Alice všimne, že Franka něco trápí. Ten je zprvu uzavřený a nesdílný. Čím více se však Alice dozvídá, tím méně chce pravdu znát. Příběh bouřlivé a neodvratné konfrontace manželského páru, pomalého rozkrývání skrytého problému. V jednoduchých, avšak emocionálně vypjatých scénách líčí film všední život rodiny, která zprvu téměř nepozorovaně, avšak nevyhnutelně přestává fungovat, když se Alice a Frank dostanou po osmnáctiletém manželství do hluboké krize. V průběhu jednoho roku ukazuje film hlavní postavy, jejich přání i hranice, bezmoc vůči pravdě, která zcela vykolejí jejich dosavadní život. Frank se stále více cítí přitahován jedním mužem. (Das Filmfest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Scénář až mikroskopicky rozpitval nitra všech aktérů které semlelo zjištění otce že to má jinak.Protože jemu se ulevilo jiným to zničilo život,který se jim zhroutil jako hrad z písku.Film jde do detailů naprosto ve všem a vidět ty dva chlapy v lese.... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Rozpadne se manželství kvůli mužově homosexualitě? 1) Tématu mnohokrát zpracovanému nepřidává jinak citlivá režisérka nic nového. 2) Moje velká výhrada ke zpracování: Muž nic nevysvětlil, ani své ženě, ani divákům. Za nejdůležitější považuji fakt, jestli si uvědomoval svou homosexualitu, než si svou ženu vzal. O tom však ve filmu nepadlo ani slovo. 3) Celý snímek je pojat optikou trochu hysterické ženy, která o věci (o homosexuálech) vůbec nic neví a teď je šokována, co že jí to potkalo. 4) Zaujal mě 20letý Flurin Giger (syn Luca), talentovaný herec a režisér. 5) Celý snímek je vhodný jako podklad pro diskuse pro gayovskou osvětu. ()

Reklama

petrsv 

všechny recenze uživatele

Další snímek o chlapovi, který si až v pozdějším věku, když už má děti, uvědomí, že ho přitahují muži. Průběh je celkem obvyklý, nic nového film nepřináší. Kameraman se opět snažil být "in", takže některé záběry jsou o ničem, některé je lepší přeskočit, některé jsou nekoukatelné a některé prostě jen zbytečné. Celkově film, který stačí vidět jednou. ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Film se věnuje hlavně manželce a rodině, než onomu muži, který řeší svoji homosexualitu. Při scéně v alpském hotelu, kdy se manželka ptá, co se jejímu muži líbí na mužích, jsem celkem zaplesala. Myslela jsem si, že se zápletka bude ubírat tentokrát jiným směrem, než je u tohohle modelu "muž od rodiny si nabrnkne chlapa" obvykle zvykem. Bohužel se tak nestane. No a to javorový (nebo co to je) listí je sice pěkný, ale co je moc je moc. Na druhou stranu mi ten průběh přijde celkem realistickej. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama