Reklama

Reklama

Vaya a la Cumbre

(festivalový název)
  • Chile Vaya a la Cumbre (více)
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní / Dobrodružný
USA / Chile, 2012, 23 min

Obsahy(1)

Vaya a la Cumbre je rodinný příběh na pozadí života v horách. Příběh se točí kolem lyžování, ale překračuje ho ve vyprávění o otcově dědictví a synově boji žít svůj vlastní život. Mnoho lyžařů sní o vlastním lyžařským areálu, ale realita není tak jednoduchá: Vaya La Cumbre zkoumá radosti a problémy, kterým čelí rodina provozující skiareál v odlehlém koutě Chile. Film pojí krása tohoto divokého lyžařského areálu s příběhy místních obyvatel. Vaya la Cumbre nás přivádí k zamyšlení, co je v sázce při plnění svého snu. (Snow Film Fest)

(více)

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Milujete lyže? Sjíždíte prašan v Česku? Tak to o možnostech tohohle zimního sportu nevíte vůbec nic. Palec nahoru. #snowfilmfest ()

rekkky 

všechny recenze uživatele

Příběh rodiny s netradičním cílem a vizí v rámci současného lyžařského průmyslu. Grafické vychytávky a pěkné záběry doplňují vcelku nejednotnou linii vyprávění, ale co na tom, když jim to tak pěkně jezdí. ()

Související novinky

Snow Film Fest 2014

Snow Film Fest 2014

23.10.2014

Tradiční podzimní festival těch nejlepších filmů se zimní tématikou opět zahrnuje filmy, které byly v předchozím roce oceněny na nejprestižnějších světových festivalech. Vybrané filmy jistě zaujmou… (více)

Reklama

Reklama