Reklama

Reklama

Trpělivý vrah

  • USA Patient Killer
Trailer

Obsahy(1)

Victoria je úspěšná terapeutka a autorka bestsellerů. V minulosti tomu tak však nebylo. A to, co se tehdy stalo, ji pronásleduje dodnes... Victoria je úspěšná terapeutka, která navíc píše bestsellery. Victoria chodí s krásným a úspěšným Jasonem, na kterého ale nemá kvůli své kariéře moc času. Jejím oblíbeným klientem je Derek, který trpí obsedantně kompulzivní poruchou, na které s Victorií pracují a daří se jim nemoc zvládat. V té době Victoria přijímá novou klientku, Blaire Bennettová má problémy se zlým snem, který se jí vrací každou noc, ale ona si ho vlastně nepamatuje. Victoria tedy vyzkouší hypnózu a odhalí, že Blaire ve snu vidí, jak někoho zabila. Victoria ví, že se nic takového nestalo. Victoria se o všem radí s bývalým kolegou Edmundem, který už ale od hypnózy ustoupil. V minulosti totiž Victoria léčila jednoho muže hypnózou, ale celé to skončilo jeho sebevraždou. Tehdy Victoria přestala s Edmundem pracovat i chodit. Edmund má teď o Victorii strach, protože ví, že si pouští pacienty příliš k tělu. Victorii jeho názor naštve, ale Edmund má pravdu, protože Victoria věnuje Blaire víc energie a času než ostatním klientům. Victoria nevidí nebezpečí v Blaire, ona ho vidí u Dereka, který se do ní zamiloval. Victoria nejprve neočekává problémy, ale když odpoledne zruší schůzky a jde s Edmundem na kávu, někdo jí vykrade ordinaci. Victoria policii neřekne nic o Derekovi. Victoria chvíli podezírá i Jasona, který ji viděl s Edmundem a začal žárlit, ale toto podezření je akorát rozdělí. Brzy poté najde Victoria u sebe doma zmláceného Jasona. Victoria podezírá Dereka. Derek se nakonec objeví u Victorie doma a tam se pokusí spáchat sebevraždu. Podle všeho někdo předstíral, že je Victoria, a sliboval Derekovi, že budou spolu. Victoria chvíli podezírá asistentku Nancy, ale dojde jí, že to je hloupost. Nakonec se ukáže, že za vším stojí Blaire, která je ve skutečnosti sestrou onoho muže, který se během léčby u Victorie zabil. Victorii se podařilo ze situace vyváznout, aniž by se jí nebo Blaire něco stalo. Edmund se nyní bude starat o Dereka a Victoria o Blaire. Nejdřív si ale Victoria konečně vybere dovolenou, kterou stráví s Jasonem. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Trpělivě jsem čekal celý 2/3 filmu, že se něco bude dít a ničeho zásadního jsem se opravdu nedočkal. Vlastně dočkal, šíleného žvanění a vysvětlování o tom a o tamtom. Že ten chtěl tohle a já zase konec filmu! Casper Van Dien by měl zůstat jen u svého "béčkového" hraní a režii nechat pro někoho jiného nebo si vybírat lepší náměty a né takovéhle televizní břečky! 10% ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Casper Van Dien nepřemluvil Paula Verhoevena k natočení prequelu Hvězdné pěchoty. Posedlý myšlenkou sám si něco zrežírovat zabloudil do baru, kde zrovna v bujaré náladě popíjeli Richard Burgi a Patrick Muldoon, kteří mu za pár panáků slíbili účast v jeho filmu. Na cestě domů pak střetli Victorii PrattStacey Dash, jak se obě vracejí z dámské jízdy. Slovo dalo slovo a angažoval i je. Scénář z toaletního papíru se přepsal na balící papír a na druhý den se rozdal mezi kocovinou stižený ansámbl. Nikdo pořádně nepochopil, co ve filmu hraje. Victoria Pratt se probrala a prohlásila, že hraje terapeutku, která má pestrou klientelu pacientů. Jedné ženské haraší v palici z divného snu, druhý pacient s obsesivně kompulzivní poruchou ji miluje. Jak tak všichni mátožně pátrali, o čem ten film má být, tak Casper zadával nejasné režijní pokyny. A zbytková hladina alkoholu v krvi znásobila celé to tvůrčí utrpení. Herci mimo záběr usínali, aby následně byli proti své vůli probíráni. Casper už si nebyl jistý svým pokusem o návrat mezi hereckou elitu a svoji vystouplou bradu nabídl v castingu na Batmana. Velmi zklamaný z toho, že ani tahle role comicsového hrdiny mu není souzena, rozhodl se svůj film dokončit. Naposledy své herce polil studeným kýblem vody a oddechl si když padla poslední klapka. I divák si otřel sliz z čela, jakmile naběhly závěrečné titulky. Naprosto se tento herec minul svým povoláním, dobrý režisér z něj nikdy nebude. Zmohl se jen na užvaněnou hovadinu, ve které není ani vteřina napětí, a nemá to ani kapku zajímavého dění. I podřadný thriller by mohl mít zlomek něčeho kvalitního. Tenhle je jen a pouze kvalitně nesledovatelný. 0/10 ()

Reklama

Galerie (23)

Reklama

Reklama