Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdinka Ashley (Danielle Chuchran) se stane obětí kyberšikany a se svou matkou se přestěhuje do nového města. Na nové škole Ashley získá anonymitu a také kamaráda Maxe, její matka zde nachází spřízněnou duši v podobě učitele dějepisu, ale i zde je parta lidí, která šikanuje ostatní studenty. Podaří se Ashley vyhnout konfliktu s těmito studenty? (ČSFD)

(více)

Recenze (5)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 7/10 ... Vizuální stránka: 8/10 ... Soundtrack: 6/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 9/10. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že to dobře skončí a dobro zvítězí. Ale oceňuji podstatu filmu : Vzbouřit se proti zlu a přesile. Za to hvězda navíc. Hlavní hrdinka je milá, ostatní role dobré, Jamie Kennedy je originální a od filmu ze "zapadákova|" více čekat nemůžete. Za vidění stojí. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ústredná dvojica mi dosť pripomínala párik z A Walk to Remember - taká kombinácia dvoch ľudí, každého z iných "svetov" v rámci skupín školy. Zobrazená téma bola v podstate dosť aktuálna, a svojim spôsobom aj didaktická, takže z toho pohľadu sa mi to naozaj pozdávalo. No ten štýl akým to bolo podané mi prišiel taký príliš nerealistický. Posolstvo však bolo krásne. Lži sa šíria rýchlosťou svetla, zatiaľ čo pravda v podstate zaujíma málokoho. Dôležité však je, aby človek cítil oporu aspoň hŕstky ľudí, ktorí sa za vás postavia... ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Ak hľadáte jemné pohladenie po duši a chcete trošku nehy, na pozadí plynúcej nelichotivej reality...určite si to pozrite. Platí tu naplno: Trpezlivosť je cnosť, ktorá ruže prináša! ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Klasický film pro dospívající puberťáky o tom, že pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, že ponížení budou pozdviženi. Klišé za klišém, ale jinak se na to příjemně dívá a člověk si odpočine a vyčistí hlavu. Víc jsem v tom ani nehledal a nenašel. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Film je inspirovaný skutečnými událostmi. (AriaLissaKie)

Reklama

Reklama