Reklama

Reklama

Boj na ostrově

  • Francie Le Combat dans l'île (více)

Obsahy(1)

Po neúspěšném atentátu na levicového politika odjíždí mladík Clement se svou přítelkyní Annou na ostrov v Normandii, kde chce najít útočiště u přítele Paula. Clement se brzo dozvídá, který z jeho kompliců zradil a rozhodne se pomstít. Zanechává Annu na ostrově a odlétá do Argentiny, kde se schovávají jeho noví nepřátelé. Anna s Paulem zůstávají sami a postupně se sbližují. Clement se však jednou pro Annu vrátí. (Roman Albach)

(více)

Recenze (4)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Takmer cele zle, fakt liznute len po povrchu, rezisersky slabe, tempo minimalne, dialogy su po 20 minutach nepocuvatelne ...... 5 % ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

70 minut nudy, do které se stále vemlouvá naprosto zbytečný vypravěč, vygraduje k naprosto úchvatnému závěru, který atmosférou jako kdyby z oka vypadl těm nejlepším francouzským filmům. Tohle je Cavalierův obrovský nešvar, píše a točí jen pro trpělivé, kdo překoná dlouhou nudu, je odměněn zdařilým závěrem. ()

Reklama

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Trintignant se do takovýchto rolí nesmírně hodí, je málo takových, třeba zesnulého Lina Venturu ještě zmiňme.. Mně to přišlo velmi průměrné, ale závěr to lehce vylepšil. ()

Roman Albach 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný politický thriler, který mě (narozdíl od Snorlaxe) bavil od první minuty. Alainovi Cavalierovi se podařilo velmi úspěšně propojit napětí politického dramatu s klasickým milostným trojúhelníkem. Vedle mladého Jeana-Louise Trintignanta exceluje Romy Schneider, pro kterou Boj na ostrově byl jejím prvním filmem ve francouštině. Rozervanou Annu ztvárnila svým jedinečným osobitým způsobem. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama