Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ohně hoří, láva se valí. Gigantické sopečné tarantule chrlí žíravou lávu a ohnivým dechem spalují své oběti zaživa. Staré sopky, které staletí dřímaly v horách na pobřeží Kalifornie u Santa Moniky, se probudí a v mohutných erupcích vyvrhují na Los Angeles oheň, lávu a gigantické pavouky lavalantule, kteří doteď žili v roztaveném magmatu pod zemským povrchem. Po výbuchu sopek se dostali ven a chrlí smrt na Los Angeles a jeho obyvatele. Spálené město andělů se ocitlo na pokraji totální zkázy. Jediný, kdo se dokáže postavit z očí do očí létajícím žralokům a monstrózním rojům krvelačných lávových tarantulí, je zapomenutý herec a bývalý akční hrdina Colton West. Jeho sláva sice už dávno pohasla, ale má skvělou příležitost, aby ji vzkřísil a zachránil svět. Svým hrdinstvím tak může znovu získat nejen fanoušky, ale i přízeň své rodiny, ztracených přátel a staré lásky, kterou kdysi nehezky zavrhl a zranil. (TV Prima)

(více)

Recenze (75)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Krutopřísnej digitální zábavný bordel parodující samo sebe, který prostě baví.... To porovnání ze Spiders mě nezkutečně pobavilo. :D už se moc těším na dvojku.. COOL tomu dá vždycky upoutávkový grády že se prostě musíte těšit! 85% - Nízkorospočťák... No a koukám než to na cool běželo tak to mělo 58% No vy jste fakt banda... Č..... -_- ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Lavalantula" je obrovský pavúk, ktorý chŕli lávu. Tieto zvláštne a mimoriadne nebezpečné tvory začali terorizovať obyvateľov Los Angeles. Do mesta sa dostali počas sopečne erupcie a následného zemetrasenia. Na odpor sa im postaví starý, pupkatý policajný akademik Steve Guttenberg. Musí zastaviť tieto monštrózne lávové pavúky. Je to nízkorozpočtové, poriadne absurdné, ale popri tom i celkom zábavné. Nezávislá filmová spoločnosť The Asylum, týmto snímkom určite potešila všetkých svojich verných divákov. ** ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Vidět Huxovou, Mahonyho a Jonese, jak likvidují bok po boku obří ohnivé pavouky, to se jen tak nevidí. A když Steve Guttenberg potká Iana Zieringa, aby mu pomohl, a ten mu odpoví, že teď řeší žraloky, to už jsem nevěřil vůbec. A proto tahle bejkárna nespadá do klasické třídy DVD čurákovin a zaslouží si ty dvě alespoň za dobrou komedii. Ovšem Pavoučí teror je jen jeden. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Police Academy 8: Lavalantula Apocalypse! Na tento film mě nalákalo zejména obsazení ve stylu Policejní akademie po dvaceti letech. Samotný snímek je ve výsledku typická céčková ptákovina s bídnými efekty, příšernými replikami a těžce předvídatelným dějem. Nicméně mě i tak pobavilo cameo Iana Zieringa a postava Niy Peeples, která tam okolo sebe vše s nadhledem mydlila. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Popravdě doufám, že podobných filmů bude SyFy TV natáčet ještě více, protože mě prostě baví. Tohle jsou béčka, která si ze sebe dělají srandu, která se neberou vážně, ale přitom jsou zábavná a je na nich vidět, že tvůrci, všichni, chtějí diváka pobavit. V mém případě se tohle naplno povedlo, skvělá je i stopáž, která nedovoluje žádná hluchá místa. Prostě televizní monster béčko, jak má být. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Steve Guttenberg (Colton West) přijal nabídku k účasti ve filmu poté, co se s lítostí vyjádřil k odmítnutí role v prvním Žralokonádu (2013), ze kterého se později stala kultovní série s nejedním pokračováním. V jedné ze scén jeho postava potká Iana Zieringa, který je právě zaneprázdněný bojem se žraloky, což je přímá narážka na výše zmíněné Žralokonádo, v němž Ziering ztvárnil hlavní roli. (Stanislaus)

Reklama

Reklama